Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/12/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/12/2019)
  Ένα είναι βέβαιο πως οι τούρκοι «τσάτισαν» πολλούς, όπως Ιταλία και Γαλλία. Και αυτό, γιατί θίγονται και δικά τους συμφέροντα.Έτσι, ελπίζουν οι δικοί μας να επιλυθεί το πρόβλημα με τα σύνορα Τουρκίας – Λιβύης (!!!!!!!), όπως τα φαντάζεται ο Ερντογάν…. Ίσως το μυαλό του πάει 500 χρόνια πρίν, όταν συνόρευε από ξηρά η Οθωμανική Αυτοκρατορία με την Λιβύη. Καλό είναι να μας λύνουν τα προβλήματα οι άλλοι, όμως τα λύνουν σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα, που μπορέι να είναι διαφορετικά από τα δικά μας, ή να μην έχουν και καμία σχέση.
------------------------------------------
    Εδώ και 4-5 μέρες, «μούγκα στη στρούγκα» για… αναδρομικά! Τι έγινε, την ξέχασαν την «καραμέλα»; Ή μήπως  τα ΜΜΕ ετοιμαζονται για… ηχηρή επιστροφή; Ίσως παλι, αποφάσισαν να μας αφήσουν ήσυχους για τις γιορτές ( μπά…. Δεν το πιστεύω… )
------------------------------------------
  ‘Ας κάνουμε καμιά βραδυνή βόλτα στην πόλη μας, να μας φτιάξει την διάθεση ο εορταστικός διακοσμός της. Όμως, ΠΡΟΣΟΧΗ! Όχι σε μέρη που έχουν καταληφθεί από λαθρομετανάστες.  Εκεί, είναι επικίνδυνα για ληστείες, βιασμούς και άλλα.. πταίσματα!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου