Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Περπάτα στο νερό όπως ο Χριστός: Τα sneakers με αγιασμό από τον Ιορδάνη ποταμό που ξεπουλάνε σαν τρελά.


Περπάτα στο νερό όπως ο Χριστός: Τα sneakers με αγιασμό από τον Ιορδάνη ποταμό που ξεπουλάνε σαν τρελά.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
    Μια ευκαιρία να νιώσουν πως περπατούν πάνω στο νερό όπως έκανε και ο Χριστός, φαίνεται πως θέλησαν να έχουν κάποιοι φανατικοί της Nike και πήγαν και έδωσαν 3.000 δολάρια για να αποκτήσουν τα νέα sneakers με αγιασμό!
    Απάντηση στο ερώτημα «τι θα φορούσε ο Χριστός» θέλησε να δώσει η MSCHF με ένα νέο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών, με το όνομα «Jesus Shoes». Και πως το κατάφεραν; Έβαλαν αγιασμό – νερό από τον Ιορδάνη ποταμό – στις Air Max 97 bubble σόλες των Nike, πότισαν το ύφασμα με λιβάνι και πρόσθεσαν κόκκινες σόλες που παραδοσιακά συμβολίζουν τα παπούτσια που φορούσαν οι Πάπες.
    Και σαν να μην έφταναν αυτά, πρόσθεσαν έναν σταυρό στα κορδόνια των λευκών sneakers, έβαλαν
και μια κόκκινη σταγόνα στο άνω μέρος της γλώσσας (για να θυμίζει σταγόνα αίματος) και τέλος στο πλαϊνό τους μέρος υπάρχει αναφορά στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο (MT. 14:25) για το θαύμα του Ιησού που «περπάτησε πάνω στο νερό της Λίμνης της Γαλιλαίας». Κι όλα αυτά σε ένα ζευγάρι sneakers που πωλούνται έναντι 3.000 δολαρίων και έχουν ξεπουλήσει!
    Τα sneakers περιέχουν 60 cc νερού από τον Ιορδάνη ποταμό
Ποιος είναι ο λόγος για την δημιουργία αυτών των sneakers
    Ο επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της εταιρείας MSCHF, Ντάνιελ Γκρίνμπεργκ δήλωσε στην New York Post, «Σκεφτήκαμε την πρόσφατη συνεργασία της Adidas με το παγωμένο τσάι Arizona, και θέλαμε να τονίσουμε κι εμείς με τον δικό μας
τρόπο πόσο εξωφρενική έχει γίνει η κουλτούρα των επώνυμων συνεργασιών σε αθλητικά παπούτσια και ρούχα« και πρόσθεσε: «Αναρωτιόμασταν πώς θα ήταν μια συνεργασία με τον Ιησού Χριστό. Ως Εβραίος εγώ ο ίδιος, το μόνο που ξέρω είναι πως περπάτησε πάνω στο νερό».
Η διαφήμιση της MSCHF
    Στις φωτογραφίες της καμπάνιας στην ιστοσελίδα της MSCHF, ένα μοντέλο ποζάρει μπροστά σε θρησκευτικά αγάλματα και προσεύχεται ενώ φοράει τα συγκεκριμένα Jesus Shoes» sneakers. Να σημειωθεί πάντως πως το συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν ανήκει στην Nike, καθώς η εταιρεία MSCHF με έδρα το Μπρούκλιν ήταν αυτή που αγόρασε τα γνήσια Air Max 97 bubble soles σε χονδρική και στην συνέχεια τα διαμόρφωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου