Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Βασίλης Ναζλής
    20 Οκτωβρίου, ημέρα εορτής της Ελληνικής Αστυνομίας, της ενοποιημένης πλέον από το 1985,που τα δύο αστυνομικά σώματα ,αυτό της Ελληνικής Χωροφυλακής και της Αστυνομίας Πόλεων συγχωνεύθηκαν σε ενιαίο σώμα.
    Γιορτή για όλους τους Έλληνες Αστυνομικούς, που καθημερινά προσφέρουν τις υπηρεσίες στον Έλληνα πολίτη, σε όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες και στους διαβιούντες στην ελληνική επικράτεια.
    Μία γιορτή ,που πραγματοποιείται για να δείξει η πολιτεία και οι πολίτες την αγάπη και την εκτίμηση προς το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, για την προσφορά των υπηρεσιών τους στην ελληνική κοινωνία.
    Καθημερινός είναι ο αγώνας τους στον πόλεμο της ανομίας σε κάθε σημείο του ελληνικού χώρου με όλες τις συνθήκες και με αντίξοες τις περισσότερες φορές, άσχετα αν πολλές φορές δέχονται κακόπιστη και υποβολιμιαία κριτική.
    Η παρουσία του Έλληνα αστυνομικού παντού είναι απαίτηση των πολιτών και εμπεδώνει έμπρακτα το αίσθημα ασφαλείας.
    Σήμερα στον Μητροπολιτικό Ναό της Αλεξανδρούπολης χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ Ανθίμου τελέσθηκε δοξολογία για την εορτή παρούσης της ηγεσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και πλήθους αστυνομικών όλων των βαθμών, των δημάρχων Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου, των αντιπεριφεριαρχών Έβρου και Τουρισμού, των βουλευτών Κελέτση και Δερμεντζόπουλου. της στρατιωτικής ηγεσίας της περιοχής και των Σωμάτων Ασφαλείας πλήθους αποστράτων αστυνομικών, φορέων και οργανώσεων αλλά και πλήθους κόσμου.
    Όλοι μαζί ενώσαν τις προσευχές τους ώστε οι αστυνομικοί να είναι γεροί στην εκτέλεση του καθήκοντος τους και με τις ευλογίες της τοπικής εκκλησίας, να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους στην προάσπιση των δικαιωμάτων και ελευθεριών των κατοίκων της περιοχής.
    Εκεί οι εν ενεργεία συνάντησαν απόστρατους που εθήτευσαν προηγουμένως στις ανάλογες θέσεις και όλοι μαζί θυμήθηκαν τα "παλιά" σε μία ατμόσφαιρα αμοιβαίας αγάπης και εκτίμησης.
    Οι ευχές από όλους τους παρευρεθέντες προς τους αστυνομικούς τους συγκίνησαν και αυτό είναι το παρήγορο, αναγνωρίζεται η προσφορά των αστυνομικών στην περιοχή διαχρονικά.
    Εύχομαι σε όλο το αστυνομικό προσωπικό
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου