Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Τα "άκουσε" για τα καλά ο Τσίπρας: "Ξεπούλησες τη Μακεδονία, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή"


Τα «άκουσε» για τα καλά ο Τσίπρας: "Ξεπούλησες τη Μακεδονία, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή"
    Η σημαιοφόρος συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία και δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου εντόπισε τον Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια πτήσης και τον... στόλισε κανονικά
    Η σημαιοφόρος συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία Γεωργία Μπιτάκου βρέθηκε τετ α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια πτήσης και τους επιτέθηκε φραστικά για τη Συμφωνία των Πρεσπών. «
Ξεπούλησες την πατρίδα, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή» είπε στον τέως πρωθυπουργό η δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου, πριν οι άνδρες ασφαλείας του Αλέξη Τσίπρα τής ζητήσουν να απομακρυνθεί.
«Είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή»
    Η Γεωργία Μπιτάκου πλησίασε τις θέσεις στις οποίες κάθονταν ο Αλέξης Τσίπρας και η Έφη Αχτσιόγλου και τον ρώτησε αν ξέρει τον Καραβίτη.
    «Κάτι μου λέει, αλλά…» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.
     «Α, κάτι σας λέει. Ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Παύλου Μελά», σημείωσε η κυρία Μπιτάκου και συνέχισε κατηγορώντας τον ότι καταπάτησε το Σύνταγμα.
    «
Κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά» είπε στον τέως πρωθυπουργό, ο οποίος χαμογελούσε αμήχανα, όπως και Έφη Αχτσιόγλου.
    Η Γεωργία Μπιτάκου είπε στον Αλέξη Τσίπρα ότι χαρακτήριζε φασίστες όλους όσοι διαμαρτύρονταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών και πως γίνονταν συνεχώς προσαγωγές για τις διαμαρτυρίες.
    «
Ο χειρότερος φασίστας και προδότης της πατρίδας είστε εσείς» είπε στον Αλέξη Τσίπρα η Γεωργία Μπιτάκου, την ώρα που η ασφάλεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να την απομακρύνει διακριτικά.
    «
Κατέστρεψε την χώρα, ξεπούλησε τη Ιστορία των προγόνων μου και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος» κατέληξε η Γεωργία Μπιτάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου