Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (9/10/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (9/10/2019)
    Ο καλύτερος την Σημαία! Αυτό είναι σωστό! Και πάντα υπάρχει καλύτερος. Και στους δύο, και στους χίλιους! Καιρός να καταργηθούν οι Γιαβρόγλειοι αυνανισμοί!
------------------------------------------
    Κατάλαβε κανένας το τι ακριβώς γίνεται στη Συρία; Γιατί εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα. Όλες οι προσπάθειες, δεν είναι για να τελειώσει αυτό το μακελειό που γίνεται, αλλά για να διαιωνισθεί. Καταλάβατε τώρα, γιατί οι Άραβες, γενικά, κάνουν πολλά παιδιά; Γιατί, σκοτώνονται και πολλά. Μικρά ή όταν μεγαλώσουν. Και ας μην αρχίζουμε να ρίχνουμε την ευθύνη στους μουσουλμάνους. Οι Δυτικοί, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, άρχισαν αυτό το κακό. Και τώρα, το συνεχίζουν με μεγαλύτερη ένταση. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο.
------------------------------------------
    Κατηγορουσαμε τους ΣΥΡΙΖΑίους για ιδεοληψίες, όμως αο ό τι φαίνεται, υπάρχουν και.. ιδεοληψίες από την άλλη μεριά. Ο Κικίλιας, φερ’ ειπείν, και το κάπνισμα. Τώρα, ιδρύει και….ρουφιανομάγαζο! Μπορεί οι μη καπνιστές να ενθουσιάζονται με αυτά, όμως οι καπνιστές είναι πάρα πολλοί…. Και εάν αποφάσιζαν να μην ψηφίσουν ΝΔ, δεν θα έβγαινε στον αιώνα τον άπαντα! Καιρός είναι να σταματήσει ο Κικίλιας και οι «συν αυτώ» τις βλακείες, γιατί…. έχει ο καιρός γυρίσματα. Έτσι, Βασιλάκη; Για να μην λέτε έπειτα… «ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ
------------------------------------------
    Φυσικά, και σήμερα πρέπει να πάρουμε την «δόση μας» με αυξήσεις, αναδρομικά και άλλα θεάρεστα. Θα τα διαβάσετε παρακάτω. Όμως, για να τα πιστέψετε, πρέπει πρώτα να τα δείτε στην τσέπη σας!
------------------------------------------
    Είπαμε, σιγά – σιγά θα καθιερώσουν μόνο τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Το 10 ή 15%, έγινε τώρα 30. Πάλι καλά, που οι τράπεζες στο τέλος του χρόνου δίνουν βεβαίωση ηλεκτρονικών συναλλαγών, γιατί διαφορετικά την είχαμε «βαμένη».
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου