Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/10/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/10/2019)
  Ως συνήθως, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών ( ΠΟΣ ) μας ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα για τα οικονομικά κυρίως θέματα που μας απασχολούν, παρέχοντας αξιόπιστες πληροφορίες. Έτσι και σήμερα. Πιστεύω, πως θα έπρεπε να υπάρχει μια πιο στενή συνεργασία μεταξύ της ΕΑΑΣ και της ΠΟΣ, η οποία συνεργασία μόνο καλά αποτελέσματα θα είχε. Δεν γνωρίζω, εάν τέτοια συνεργασία υπάρχει, και μέχρι ποιού σημείου. Τουλάχιστον στα οικονομικά θέματα, η ΠΟΣ φαίνεται πολύ πιο ενημερωμένη από την ΕΑΑΣ. Γνώμη μου. Ευελπιστώ, πως κάποια στιγμή θα υπάρξει βελτιωμενη συνεργασία.
------------------------------------------
    Να τοι πάλι οι μαθητές με την καθηγήτρια… Όμως, αυτοί είναι 18ρηδες! Επομένως…..
------------------------------------------
    Καλά, πόσο χαζοί μπορεί να είναι εκείνοι οι Ολλανδοί που περίμεναν την συντελεια του κόσμου κρυμένοι σε ένα υπόγειο δωμάτιο ΕΠΙ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ; Καλά ένα μήνα, άντε και έξη μήνες. Αλλά… 9 ΧΡΟΝΙΑ;;;;; Αυτό το γεγονός, πρέπει να μας προβληματίσει για τις κοινωνικές μας σχέσεις, που καθημερινά μειώνονται καλλιεργώντας έναν απομονωτισμό που μόνο καλό δεν κάνει…
------------------------------------------
     Να που ξύπνησε και η ΔΕΗ και αρχίζει πελατειακή πολιτική. Ακολουθεί τα χνάρια των άλλων συναφών εταιρειών. Όμως, πρέπει να προσπαθήσει πολύ, οι δε προτάσεις προς τους πελάτες της, για να μείνουν, πρέπει να είναι πιο δελεαστικές. Με «ψίχουλα» χαϊρι δεν γίνεται….
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου