Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/10/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/10/2019)
     «ΤΡΑΜΠΑ – ΤΡΑΜΠΑΛΙΖΟΜΑΙ, ΠΕΦΤΩ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΟΜΑΙ»….  Αυτό το παιδικό παιχνίδι μας θύμισε οΤράμπ. Είναι γεγονός πως οι Αμερικάνοι δεν τα πάνε καθόλου καλά με την Ιστορία, αφού νομίζουν πως όλα ξεκίνησαν το 1776. Και δεν φτάνει που αποκάλεσε τον Ιταλό Πρόεδρο… «ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ», του είπε πως οι ΗΠΑ είναι σύμμαχοι με την Ιταλία, απο την …Αρχαία Ρώμη!!!! Φαίνεται, πως ο Ουάσιγκτων έπαιζε τάβλι με τον Ιούλιο Καίσαρα, και ο Τζέφερσον έπαιζε… γκαζιές με τον Κόμμοδο. Όμως, όλα τα λεφτά ήταν η έκφραση της διερμηνέως που ήταν από πίσω του. Πάει, «σαλτάρισε» ο τυπος….
------------------------------------------
    Φαίνεται πως ο ΟΑΣΘ μας δουλεύει. Διαφορετικά, δεν εξηγείται πως θα δώσει δωρεάν μαθητικά δελτία - πάσο σε μαθητές Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ( Γυμνάσιο- Λύκειο), σε όσους έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος, ή το συμπληρώνουν μέσα στη χρονιά. Μα, το Λύκειο, ένας μαθητής το βγάζει στα 17! Τι αρλούμπες λέει ο ΟΑΣΘ; Εκτός και εαν θέλει να δώσει κάτρες μόνο σε αυτούς που έχασαν 2-3 χρόνια. Μπορεί βέβαια, να είναι και λάθος η ανακοίνωση…..
------------------------------------------
    Στα «τελευταία» του ο ΣΥΡΙΖΑ, είχε αποπειραθεί να αυξήσει τις τιμές των διοδίων. Δεν «πρόκανε»! Η ΝΔ, μετά τις εκλογές, ανακοίνωσε πως δεν θα γίνει καμία αύξηση στις τιμές. Και πράγματι, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, δεν έγινε. Όμως, δεν είπε τίποτα για την έναρξη λειτουργίας ΝΕΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ! Σαν και αυτά που αρχίζουν να λειτουργούν σε λίγες μέρες…
------------------------------------------
    Τι 5 χρόνια φυλακή, εξαγοράσιμη με 5 ευρώ την ημερα… Με 9.125 ευρώ  «καθαρίζει». Όμως, το σωστό θα ήταν να έχει αθωωθεί! Λίγο το έχεις, να σου λένε μετά από χρόνια πως η κόρη σου.. δεν ειναι κόρη σου, και να έχουν και δίκιο; Εάν αυτό δεν είναι «εν βρασμώ ψυχής’, τότε ποιο είναι;
------------------------------------------
    Άσε τον Φίλη να σκούζει για την… κλήρωση για σημαιοφόρο. Ο σημαιοφόρος, πρέπει να είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ! Και καλύτερος μαθητής, πάντα υπάρχει. Εννοείται ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ στα Ελληνικά, ΚΑΙ στα Θρησκευτικά! Δεν θέλουμε άλλους «Πετσάι».
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου