Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (16/10/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (16/10/2019)
     Τούρκοι και Σύροι, εναντίον Κούρδων και Σύρων, με το ISIS να «τρίβει τα χέρια» του, με ΗΠΑ, Αγγλία κτλ να παρατηρούν επιβλέποντας, με τον ΟΗΕ να εκδίδει ψηφίσματα που δεν τα ακούει κανένας, έ, συνηθισμένα πράγματα…. Έχεις και την Κύπρο να διαμαρτύρεται για την ΑΟΖ της. Εγώ, ένα ξέρω: Εάν δεν έχεις νύχια να ξυστείς, μην περιμένεις από τον άλλο να σε ξύσει! Όσο για τον ΟΗΕ, η τελευταία φορά που είχε ουσιαστική συμμετοχή, ήταν στον Πόλεμο της Κορέας! Είναι σαν τον άβουλο διαιτητή σε αγώνα, που ενώ γίνεται το «ελα να δείς» στο γήπεδο, εκείνος τους λέει: «Ηρεμήστε, παιδιά, ηρεμήστε…» Ας μην ξεχνάμε πως ο προκάτοχός του , η ΚΤΕ, διαλύθηκε όταν δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον Β’  Παγκόσμιο Πόλεμο.
------------------------------------------
    Τα επεισόδια στη Σάμο από τους λαθρομετανάστες, είναι ακόμα Η ΑΡΧΗ! Προβλέπω περισσότερα, αφού προς το παρόν, λύση δεν φαίνεται, ή δεν θέλουν κάποιοι να υπάρξει. Και ξέρουμε ποια λύση είναι αυτή!
------------------------------------------
    Μας βγαίνει και «στο καπάκι» η περιβόητη «Διεθνής Αμνηστεία» να διαμαρτύρεται, γιατί οι λαθρομετανάστες δεν έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ΤΖΑΜΠΑ, όπως γινόταν μέχρι τις εκλογές. Σκούζει! Έ, αφήστε την να σκούζει! Σε όποιον δεν αρέσει, ας γυρίσει στην πατρίδα του. Έχει πόλεμο εκεί; Δικό τους θέμα, ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου