Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/10/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/10/2019)
    Μού φαίνεται, πως έχω παρακλειστεί μέσα στο σπίτι. Άντε να βγώ δυό φορές την εβδομάδα, για να αγοράσω μερικά πράγματα. Τις υπόλοιπες ώρες, κάθομαι σαν το Βούδα στο κομπιούτερ, και αυτό μόνο καλό δεν είναι. Το θέμα, είναι πως ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω, αλλά… δεν το κάνω! Και επι πλέον, όσο πιο πολύ κάθομαι μέσα, τόσο περισσότερο βαρυέμαι να βγώ έξω! Όλο για… «πρόγραμμα» λέω στον εαυτό μου,  και όλο το αναβάλω. Και η Θεσσαλονίκη είναι τόσο όμορφη, για μια βόλτα στην παραλία για μια βόλτα στην αγορά…. Σκέφτομαι, πως τώρα, μπορώ αλλά δεν πάω. Κάποια στιγμή, δεν θα μπορώ, αλά θα θέλω να πάω.
------------------------------------------
    Έ, ρε και να ήτανε η Μύκονος ( και όχι μόνο… ) στις Φιλιππίνες…. Θα είχαν… χεστεί στο τάληρο από τα προστίματα λόγω «αποκαλυπτικών» μαγιώ. 50 ευρώ το κομάτι! Με εξαίρεση, κάποιες που βγάζουν τις «πατσιές» τους στη φόρα, για τις οποίες το πρόστιμο πρέπει να είναι ισόποσο με τα κιλά τους, επι 2. Το «επι 2», γιατί είτε δεν έχουν καθρέπτη, είτε δεν ξέρουν το «γνώθι σαυτον»
------------------------------------------
    Για τα ΚΤΕΟ και τα πειραγμένα χιλιόμετρα, εφόσον όλοι αναγνωρίζουν πως δεν φταίει ο ιδιοκτήτης, αλλά αυός που του το πούλησε, πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε να μην «πληρώνει την νύφη» αυτός. Το πιο σωστό, θα ήταν να επισκέπτεται ο ιδιοκτήτης το ΚΤΕΟ, εφόσον έχει αμφιβολίες να ζητά την σύγκριση χιλιομέτρων, και εάν υπάρχει διαφορά, να επισκέπτεται τον ανάλογο τεχνήτη κοντέρ για επαναφορά στα σωστά ( περίπου) χιλιόμετρα. Ούτε επιπλέον έξοδα, ούτε ταλαιπωρία.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου