Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/10/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (13/10/2019)
    Θα διαβάσετε παρακάτω το άρθρο του Χρήστου Μπολώση που «ξεσήκωσα» από την «ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ». Όλα είναι όπως τα γράφει, μην φανταστεί κανένας πως υπερβάλει. Φυσικά, οι «σχετικοί» το ξέρουν αυτό….
------------------------------------------
    Να δούμε, πώς θα λειτουργήσει η παραχώρηση του 1/3 των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης από τον ΟΑΣΘ στο ΚΤΕΛ. Προφανώς, θα πρόκειται για τα μεγάλα δρομολόγια εκτός πόλεως. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε. Ίσως έτσι αποδεσμευτούν κάποια λεωφορεία του ΟΑΣΘ για άλλα δρομιλόγια, και η απαράδεκτη κατάσταση να βελτιωθεί. Όσο για το διαβόητο Μετρό, μιά και κάποια σκέψη είναι να καταργηθεί ο σταθμός της Βενιζέλου, έχω την γνώμη πως θα διευκολύνει την κατάσταση, αφ’  ενός γιατί στην Εγνατία οι 4 σταθμοί είναι υπερβολικοί (Βαρδάρι, Βενιζέλου, Αγίας Σοφίας, Σιντριβάνι) και εκτόξευσαν το κοστολόγιο στα ύψη, αφ’  ετέρου δε, θα σταματήσει η γκρίνια «Αρχαία ή Μετρό», αφού εκεί δεν θα έχουμε ΟΥΤΕ ΑΡΧΑΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΕΤΡΟ! Εκτός και εάν αποφασίσουν να κάνουν κανένα… υπόγειο μουσείο!
------------------------------------------
    Εντάξει! Εντάξει! Μην παραπονιέστε! Έχουμε και .. αναδρομικά σήμερα! Είπα και εγώ….
------------------------------------------
    Τώρα πια, μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ ήσυχος, αφού έμαθα για το πώς γίνονται οι … τρύπες στο τυρί Έμενταλ!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου