Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (10/10/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (10/10/2019)
    Θέλει μεγάλη προσοχή η χρήση του ίντερνετ! Για να μπαίνει κανείς και να βλέπει ό τι του κάνει κέφι, εντάξει! Για να ενημερώνεται γενικώς, πάλι εντάξει! Όμως, να ψάχνει τις «μικρές αγγελίες» που βρίσκει εκεί, για να αγοράσει διάφορα πράγματα, ή τέλος πάντων να κάνει οποιουδήποτε είδους οικονομικές συναλλαγές, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Κυκλοφορούν άπειροι απατεώνες και σκαρφίζονται λογιών – λογιών απάτες, που στην αρχή φαίνονται σαν πολύ ελκυστικές προσφορές. Και πολύς κόσμος, «τσιμπάει»! Δεν χρειάζεται να είστε και εσείς μέσα σ’ αυτούς….
------------------------------------------
    Το σύστημα με τους λαθρομετανάστες, δουλεύει ως εξής: Για πρώτη δόση, γεμίζουν ασφυκτικά οι χώροι στα νησιά (κυρίως). Κάποια στιγμή, παίρνουν 1.000 – 1.500 από δαύτους, και τους μεταφέρουν «στα μετόπισθεν» (Λαγκαδάς, Νέα Καβάλα κτλ) οπότε τα νησιά «χαλάρωνουν» λιγάκι. Όμως, ξαναγεμίζουν, και φτού και από την αρχή! Πρέπει να γίνει αντιληπτό, πως μόνον ένας τρόπος υπάρχει για αντιμετώπιση του θέματος. Αυστηρή, πολύ αυστηρή αστυνόμευση ώστε ούτε κάν να πλησιάζουν τα νησιά μας οι… δύστυχοι αυτοί άνθρωποι, και άμεση ομαδική απέλαση για οπουδήποτε, αυτών που μας έχουν «θρονιαστεί». Χρόνος για σκέψεις, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ!
------------------------------------------
    Μη μου πείτε πως υπάρχει έστω και ένας, που πιστεύει πως οι σκοπιανοί θα τηρήσουν τους όρους της Συμφωνίας των Πρεσπών. Από την μια αυτοί κάνουν συνεχείς παρασπονδίες ( διαβατήρια, ταυτότητες, πινακίδες) και από την άλλη εμείς, ως κύριοι ενδιαφερόμενοι, κάνουμε απλώς… διαβήματα για την τήρηση των υποχρεώσεών τους! Και η Συμφωνία είναι αισχρή, αλλά και οι όροι τηρήσεώς της, δίνουν στους σκοπιανούς το δικαίωμα να το «φέρνουν» όπως θέλουν. Ούτε κάν ΒΕΤΟ για την ένταξή τους δεν κάνουμε, αφού δεν συμμορφώθηκαν πλήρως. Θα έλεγα πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε τον ΜΕΓΑ ΠΡΟΔΟΤΗ της Ελλάδας, αλλά δυστυχώς ( και το ξέραμε καλά από πρίν) δεν είναι ο μόνος.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου