Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Brexit: O Νάιτζελ Φάρατζ ποζάρει περήφανος με το νέο βρετανικό διαβατήριό του –Χωρίς τα διακριτικά της ΕΕ


Brexit: O Νάιτζελ Φάρατζ ποζάρει περήφανος με το νέο βρετανικό διαβατήριό του –Χωρίς τα διακριτικά της ΕΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
    Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του ο Νάιτζελ Φάρατζ ποζάροντας περήφανος   με το νέο του βρετανικό διαβατήριο, χωρίς τα διακριτικά της ΕΕ στο εξώφυλλο - κίνηση που πυροδότησε κύμα σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από παθιασμένους θιασώτες του Brexit και υπέρμαχους της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ένωση.
    Ο Φάρατζ - αρχηγός του κόμματος του Brexit, που σάρωσε στις ευρωεκλογές στη Βρετανία και έδωσε σόου στην πρώτη συνεδρίαση του νέου ευρωκοινοβουλίου στις αρχές Ιουλίου- ανήρτησε χθες στο Twitter μια φωτογραφία κραδαίνοντας στα χέρια το νέο του διαβατήριο, που γράφει: Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας, ενώ στη συνοδευτική λεζάντα θριαμβολογεί: «Πήραμε πίσω τα διαβατήριά μας».
    Η παρουσίαση των νέων βρετανικών διαβατηρίων έγινε στις 29 Μαρτίου -την αρχική ημερομηνία του Brexit που πήρε πλέον αναβολή για τις 31 Οκτωβρίου-. Ένα απ’ αυτά κατέληξε στα χέρια του Φάρατζ, που δείχνει τόσο χαρούμενος, ώστε ορισμένοι πολέμιοι του Brexit αναρρωτήθηκαν με καυστικό χιούμορ στο Twitter αν παρέλαβε το γερμανικό διαβατήριο, που είχε αιτηθεί λόγω της Γερμανίδας συζύγου του... Άλλοι, ωστόσο, που συμμερίζονται την επιθυμία του για έξοδο της Βρετανίας πάση θυσία από την ΕΕ, έσπευσαν να τον ευχαριστήσουν που «βοήθησε να πάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου