Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Επιστολή των καταστηματαρχών στους υπουργούς για τις βίλες των οργίων στην Μύκονο


Επιστολή των καταστηματαρχών στους υπουργούς για τις βίλες των οργίων στην Μύκονο
    Δίχως τέλος οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για τα πάρτι ανομίας στην Μύκονο.
    Σε σημερινό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος δημοσιεύεται επιστολή του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Μυκόνου όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει ενημερωθεί για όλα η πολιτική ηγεσία του τόπου και η κυβέρνηση της ΝΔ.
    Σύμφωνα με το περιεχόμενο της επιστολής που έστειλαν τα μέλη του Σωματείου Καταστηματαρχών Μυκόνου προς όλους τους αρμόδιους υπουργούς της νέας κυβέρνησης, καθώς και στις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές, κάθε βράδυ στη Μύκονο γίνονται τουλάχιστον τρία μεγάλα πάρτυ σε βίλες, στις οποίες στήνεται από τους διοργανωτές ένα πραγματικό κέντρο διασκέδασης με δυνατή μουσική και ηχεία-πύργους, φωτορυθμικά, μπαρ με ποτά και μπουκάλια, ακόμα και πυροτεχνήματα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.
    Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι καταστηματάρχες, οι βίλες φρουρούνται από security που έχουν πάρει σαφείς και αυστηρές οδηγίες να ελέγχουν την πρόσβαση, ώστε να μην μπορεί κανένας τρίτος να εισέλθει στον χώρο του πάρτυ χωρίς να έχει πάρει την απαραίτητη πρόσκληση, έχοντας φυσικά προπληρώσει για την είσοδό του εισιτήριο που ξεκινά από τα 1.000 ευρώ και αυξάνεται ανάλογα με τις έξτρα παροχές που περιλαμβάνονται στα πακέτα, τα οποία πωλούνται διαδικτυακά.
Δείτε τι καταγγέλουν οι καταστηματάρχες
    Oι ενδιαφερόμενοι πελάτες ενημερώνονται για την τοποθεσία της βίλας όπου γίνεται το πάρτυ λίγες
ώρες πριν ξεκινήσει. Τους στέλνουν τις συντεταγμένες της βίλας μέσω WhatsApp ή Viber ώστε να μην μπορούν να τους εντοπίσουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Οι τιμές εισόδου ανά άτομο ή τραπέζι ξεκινούν από 500-1.000 ευρώ και μπορεί να φτάσουν και τα 10.000 ευρώ! Είναι αυτονόητο ότι στα εν λόγω πάρτυ δεν εκδίδονται φορολογικές αποδείξεις, ούτε οι εργαζόμενοι σε αυτά είναι ασφαλισμένοι.
    Μόλις χθες Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019, ο επιχειρηματίας Φλώριος Ασημομύτης, επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr για τα όργια της Μυκόνου.
    Όπως αναφέρει, όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς γνωρίζουν για τα κυκλώματα που νοικιάζουν βίλες για όργια και καταφέρνουν να εξοικονομούν μαύρο χρήμα.
    Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Ασημομύτης, κανείς δεν μιλάει και δεν καταγγέλει τις ανομίες για δυο βασικούς λόγους:
    Διότι όλοι έχουν κάνει αντίστοιχες παρανομίες και πολεοδομικές αυθαιρεσίες και
    Διότι οι περισσότεροι συμμετέχουν και οι ίδιοι σε αυτά τα πάρτι.
    «Οι μισοί κάτοικοι είναι βολεμένοι και οι άλλοι μισοί νοικιάζουν τα σπίτια τους για να γίνονται πάρτι. Άρα ποιος να μιλήσει;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας.
    «Δυστυχώς τα τελευταία 5 χρόνια ο δήμος μας είναι ανίκανος να επιβάλλει καλύτερη αστυνόμευση αλλά και μέτρα κατά της ανομίας», τόνισε.
«Όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο έχουν παράνομες βίλες - Ποιος να μιλήσει;»
    Όπως καταγγέλλει ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας, «όλοι όσοι είναι στο Δημοτικό συμβούλιο έχουν κτίσει παράνομες βίλες και ξενοδοχεία στο νησί. Άρα, ποιος θα μιλήσει;» διερωτάται ο επιχειρηματίας.
    Ερωτηθείς για το εάν οι Δημοτικές Αρχές του νησιού, αλλά και η Αστυνομία γνωρίζουν για τα πάρτι που στο «μενού» τους περιλαμβάνουν ναρκωτικά, πορνεία αλλά και τεράστια ποσά φοροδιαφυγής, ο κάτοικος τους νησιού ανέφερε: «εγώ δεν πάω. Έχω οικογένεια και δουλεύω μόνο τις πρωινές ώρες. Αυτό που ξέρω είναι ότι πολλοί από τους "άρχοντες" της τοπικής κοινωνίας συμμετέχουν και οι ίδια σε πάρτι».
 «Όλοι οι αστυνομικοί είναι σε άδειες και ρεπό»
    Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, η Αστυνομία έχει πολλές ελλείψεις στο νησί.
    «Υπάρχουν 20 -30 αστυνομικοί, οι οποίοι είτε είναι σε άδεια είτε σε ρεπό και έτσι στο νησί κυριεύει η ανομία», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Πού είναι οι παράνομες βίλες στη Μύκονο; - Πού γίνονται τα πάρτι;
    Ερωτηθείς για το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr και πως γνωστά ονόματα όπως μόδιστροι αλλά και επιχειρηματίες "τσεπώνουν" μέσα σε λίγες μέρες χιλιάδες "μαύρου" χρήματος, ο Μυκονιάτης απαντά «υπάρχει μία βίλα η οποία κόστισε πάνω από 5 εκατ. ευρώ για την αγορά της και ο ιδιοκτήτης της διοργάνωσε 3 από τα μεγαλύτερα πάρτι τις ημέρες της Πανσέληνου.Με περισσότερα από 1.000 άτομα. Καταλαβαίνετε ότι το νούμερο είναι "αστρονομικό"».
    Σύμφωνα με την καταγγελία, τα περισσότερα πάρτι γίνονται στην περιοχή «Κούνουπας» και Super Paradise. «Υπάρχουν σε αυτά τα μέρη βίλες γνωστών επιχειρηματιών αλλά και μόδιστρων όπου τα πάρτι συνεχίζονται καθ'όλη την διάρκεια της νύχτας».
    Μάλιστα, ερωτηθείς από την δημοσιογράφο ότι βίλα αγοράστηκε έναντι 400.000 ευρώ και αποσβέστηκε μέσα σε ένα καλοκαίρι και φυσικά με «μαύρα» λεφτά ο κ. Ασημομύτης είπε «είναι πολύ μικρό το ποσό που αναφέρετε. Είναι τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα που δόθηκαν και η αγορά του ακινήτου αποσβέστηκε μέσα σε ελάχιστους μήνες».
    Ο κύριος Ασημομύτης πριν λίγες μέρες ανάρτησε στα σόσιαλ μίντια το ακόλουθο:
    «Με την ευκαιρία των γενέθλιων μου κλείνοντας τα 40 θέλω να κάνω ένα δώρο στον τόπο μου και στην οικογένεια μου!
    Όλο αυτό το διάστημα που εκθέτω τα προβλήματα του νησιού την ανομία την αυθαιρεσία και την έλλειψη μέτρων απέκτησα πολλούς συμμάχους και υποστηρικτές που φοβούνται να μιλήσουν. Εγώ είμαι εδώ και μπορείτε να μου στέλνετε ότι πρόβλημα βλέπετε η αντιμετωπίζετε για όλους και για όλα για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε την καταστροφική πορεία του νησιού μας ! Να μην φοβάστε το δικαιο το σωστό το τίμιο !!
Θα έχετε σύντομη ενημέρωση»
 «Όλα τα συναρμόδια υπουργεία έχουν ενημερωθεί»

      Ο κ. Ασημομύτης έχει ενημερώσει εγγράφως με φακέλους όλα τα αρμόδια υπουργεία. Από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μέχρι τον Παναγιώτη Πικραμένο και τον Κωστή Χατζηδάκη. Συνεπώς το θέμα έχει ήδη πάρει και πολιτικές διαστάσεις και θα το παρακολουθούμε για να δούμε πώς θα αντιδράσουν το επίσημο κράτος και οι διωκτικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου