Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/8/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/8/2019)
    Για 5 χρόνια, όλοι ( πλην αριστερών…) λοιδωρούσαν τα αγγλικά του Τσίπρα, και είχαν δίκιο. Τώρα, επαινούν τα γαλλικά του Μητσοτάκη, και πιθανόν να εχουν δίκιο. Όμως, το κατά πόσο είναι ικανός ή ανίκανος ένας πρωθυπουργός, δεν εξαρτάται από το πόσο καλό ξέρει τα αγγλικά ή τα γαλλικά. Άλλα είναι τα κριτήρια…
------------------------------------------------
 «Η ημερομηνία που γεννήθηκες σου δείχνει αν θα σου έρθουν χρήματα» Να δούμε, τι άλλη μαλ@@@α θα σκεφτούν……
------------------------------------------------
    Από ό τι διαβάζετε στον πίνακα για τις αμοιβές διαιτητών ποδοσφαίρου, στην ουσία οι των υψηλών κατηγοριών ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ! Άρα, καταλαβαίνετε τις κάθει είδους και «χρώματος» ( ομάδος ή κόμματος) «παράγκες» που στήνονται. Πέραν τούτου, ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ. Μυαλό έχετε… Θα ήταν χρήσιμο, να δούμε και τις αντίστοιχες αμοιβές των διαιτητών κτλ του μπάσκετ. Ασυγκρίτως μικρότερες. Θα τις βρώ και θα τις αναρτήσω!
------------------------------------------------
    Διαμαρτύρονται οι καταστηματάρχες συναφών επιχειρήσεων για τα πάρτυ στις βίλες της Μυκόνου. Και καλά κάνουν, αφού θίγεται το συμφέρον τους. Όμως, εδώ ισχύει το «Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα»! Κανείς δεν έκανε τίποτα μέχρι τώρα, και κανείς δεν θα κάνει, αφού ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ! Η μόμη λύση, είναι…. «ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ»! Τα είπαμε και χτές….
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου