Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Οι νέες ταινίες στα σινεμά της Θεσσαλονίκης αυτή την εβδομάδα (15 – 21/8)


Οι νέες ταινίες στα σινεμά της Θεσσαλονίκης αυτή την εβδομάδα (15 – 21/8)
Από parallaxi
    Τρεις νέες ταινίες ξεκινούν να παίζονται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Θεσσαλονίκης με μια ιδιαιτερότητα: το νέο φιλμ του Ταραντίνο θα προβάλλεται αυτή την εβδομάδα από την Παρασκευή 16 μέχρι την Κυριακή 18 Αυγούστου. Καλή θέαση!
Ο πρίγκιπας του καρτέλ / Driven
Βιογραφία, Δράμα, Θρίλερ σε σκηνοθεσία Νικ Χαμ
Παίζουν: Lee Pace, Jason Sudeikis, Erin Moriarty, Judy Greer
    1974, ο Τζιμ Χόφμαν είναι ένας μέσος οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών που εργάζεται σκληρά σαν πιλότος, δοτικός σύζυγος και … περιστασιακό βαποράκι. Όταν ο Τζιμ συλλαμβάνεται κατά την διάρκεια των οικογενειακών του διακοπών να εισάγει κοκαΐνη στις ΗΠΑ, ο φιλόδοξος πράκτορας του FBI Μπένεκτιτ Τζ. Τίσα το βλέπει σαν μια ευκαιρία να κερδίσει μία τεράστια επιτυχία για την Υπηρεσία χρησιμοποιώντας τον Τζιμ για να παγιδεύσει τον προμηθευτή του. Έτσι ο Τζιμ μετακομίζει στο Σαν Ντιέγκο και γίνεται πληροφοριοδότης του FBI. Εκεί θα βάλλει στην άκρη τα καθήκοντα του όταν γνωρίσει τον διάσημο γείτονα του, τον μηχανικό αυτοκινήτων και σχεδιαστή, Τζον Ντελόριαν. Σύντομα βρίσκεται στον κύκλο του Ντελόριαν γοητευμένος από το όραμα του να φέρει την επανάσταση στην αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία. Όταν όμως το όνειρο του Ντελοριάν καταλήγει σε αποτυχία και ο πράκτορας Τίσα βρίσκεται πολύ κοντά στην σύλληψη του, ο Τζιμ άξαφνα βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άντρες που θέλουν απελπισμένα να πετύχουν.
*CINEPLEXX ONE SALONICA (προβολές: 21.00, 22.30) / VILLAGE MEDITERRANEAN COSMOS (προβολές 21.10, 22.45, 23.40)
Κάποτε στο Χόλιγουντ / Once Upon a Time in Hollywood
Δραματική Κομεντί σε σκηνοθεσία Κουέντιν Ταραντίνο
Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Τιμ Ροθ, Αλ Πατσίνο, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κερτ Ράσελ, Ντέμιαν Λούις, Ντακότα Φάνινγκ, Τίμοθι Όλιφαντ, Μάργκο Ρόμπι κ.α.
    Η νέα ταινία του Quentin Tarantino επισκέπτεται το Λος Άντζελες του 1969, όπου όλα αλλάζουν, καθώς ο τηλεοπτικός αστέρας Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) και ο για πολλά χρόνια κασκαντέρ του Cliff Booth (Brad Pitt) κινούνται στη νέα βιομηχανία του θεάματος, την οποία με δυσκολία αναγνωρίζουν πια. Η ένατη ταινία του δημιουργού ξετυλίγει διαφορετικές ιστορίες μέσα από ένα πολυάριθμο καστ και αποτίνει φόρο τιμής στις τελευταίες στιγμές της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ.
*Σημείωση: Η ταινία θα προβάλλεται από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ μέχρι την ΚΥΡΙΑΚΗ 18 Αυγούστου στις παρακάτω αίθουσες
*VILLAGE MEDITERRANEAN COSMOS (προβολές 20.45) / ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (προβολές: 21.00)
Έρωτας αλά ιταλικά / Little Italy
Ρομαντική Κομεντί σε σκηνοθεσία Ντόναλντ Πέτρι
Παίζουν: Χέιντεν Κρίστενσεν, Έμα Ρόμπερτς, Ντάνι Αγιέλο, Αλίσα Μιλάνο
    Η Νίκη, μία νέα όμορφη σεφ επιστρέφει στην πατρίδα της για να ανανεώσει την Visa της και ξεκινάει μία σχέση με τον παιδικό της φίλο Λίο, έναν μάγειρα ειδικό στην pizza, με όνειρο να φτιάξει το δικό του εστιατόριο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι γονείς τους έχουν ανταγωνιστικά εστιατόρια το ένα ακριβώς δίπλα στο άλλο και είναι θανάσιμοι εχθροί.
 *ΕΛΛΗΝΙΣ 2 (προβολές: 20.50)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου