Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι...


Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι...
ΔΡ. ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΝΟΓΛΟΥ
    Έτσι λέει το γνωμικό, που βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στον (επιτέλους) απερχόμενο πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα!
    Χθες βράδι λοιπόν ,γύρω στις 22.15, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ 3 (στην κ. Λοτσοπούλου), είπε το αμίμητο:
    "Είμαι πεπεισμένος πλέον ότι όλοι οι Έλληνες, και όσοι είχαν αμφιβολίες και ενστάσεις για την Συμφωνία των Πρεσπών, έχουν πεισθεί από την εφαρμογή στη πράξη της Συμφωνίας, ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά επωφελή συμφωνία για τα εθνικά μας συμφέροντα" ...!!!
     Επιβεβαιώνει λοιπόν, ο πρωθυπουργός της κωλοτούμπας, της εθνικής υπερχρέωσης και της εκχώρησης της πολύτιμης Μακεδονικής κληρονομιάς των Ελλήνων στους άσχετους προς αυτήν σφετεριστές Σλάβους, ότι βρίσκεται και ζει σε άλλο Σύμπαν!!!
    Προσπαθεί να μετατρέψει σε πραγματικότητα τις ιδεοληψίες και τους ¨ευσεβείς πόθους" του, χωρίς να καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του!
    Κάνει πως δεν καταλαβαίνει πως ηττήθηκε με 9,5 μονάδες και πως όλες σχεδόν οι 13 Περιφέρειες και οι 330 Δήμοι της Ελλάδας ντύθηκαν στο μπλε, το χρώμα των γνήσιων Πατριωτών Ελλήνων !
    Προσπαθεί να διώξει από τη μνήμη του τα συγκλονιστικά και γιγάντια συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας αλλά και τα άλλα, τουλάχιστον 24, που έγιναν ταυτόχρονα σε όλη την περιφερειακή Ελλάδα, και διαλάλησαν ότι η Μακεδονία εδώ και 3000 χρόνια είναι ελληνική: στο λαό της ,στο πολιτισμό της και στη γλώσσα της! Και θα παραμείνει τέτοια ότι κι αν υπέγραψε παράνομα ο Κοτζιάς!
    Στις 7 Ιουλίου στις Βουλευτικές Εκλογές, που θα δώσουν τη νέα, πλήρως διαφορετική Κυβέρνηση της Πατρίδας, θα λειτουργήσει η Νέμεσις μέσω της βούλησης και της καθαρτήριας ψήφου του Λαού μας! Που ενίοτε πέφτει σε λάθη, αλλά έχει τη φρόνηση και την αποφασιστικότητα να τα διορθώνει, όπως ξεκίνησε να πράττει δραστικά στις 26 Μαΐου, και θα ολοκληρώσει ΛΥΤΡΩΤΙΚΑ στις 7 Ιουλίου , συν Θεώ!
    ΟΛΟΙ λοιπόν την μεθεπόμενη Κυριακή στις κάλπες για να διώξουμε το Άγος και να επαναφέρουμε την Ελλάδα της Αξιοπρέπειας, της Δύναμης , της Ασφάλειας, της Ανάπτυξης και της Οικουμενικής ακτινοβολίας!  Του Πολιτισμού, της Γνώσης, του Ήθους και της Πίστης των Πατέρων και των Αγίων και Ηρώων μας, με ιστορικό βάθος και διάρκεια 4000 ετών!
    Μην εφησυχάζετε, μην αδρανείτε, μη πιστεύετε την σπασμωδική πια προπαγάνδα τους, τα τελευταία τους ψέματα... Ψηφίστε μαζικά, δώστε τη ψήφο και το σταυρό προτίμησής σας στους αξιότερους, στους αποδεδειγμένα στη πράξη Πατριώτες! Αυτοί να μας αντιπροσωπεύουν, αυτοί να ψηφίζουν ορθά και υπεύθυνα! Και στη συνέχεια να τους ελέγχετε, να εκφράζετε τις απόψεις σας για τα κοινά, ώστε να λειτουργεί αμφίδρομα η Δημοκρατία και η Λαϊκή Κυριαρχία, που πρόσφατα μας αρνήθηκε η δήθεν φωτισμένη και πάντα αλαζονική και αυταρχική Αριστερά των ...Ριζοσπαστών!!! Αρνούμενη να ακούσει τη φωνή του Λαού στα συγκλονιστικά Συλλαλητήρια και μη τολμώντας να προχωρήσει σε Δημοψήφισμα...
    Ένα αίτημα που θα επανέλθει, γιατί δεν μπορεί μια ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ συμφωνία να δεσμεύει αθέλητα και να δένει πισθάγκωνα και ανιστόρητα έναν ολόκληρο Λαό, το πιο Ιστορικό Έθνος και Φυλή, που έγινε "Σφράγισμα στην Οικουμένη" !
    Καλή ψήφο, για τη Νίκη της Αλήθειας!

1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΗΤΤΗΘΕΙ. ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΠΩΣ ΟΙ νουΔΟΥΛΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ 8-7 ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ ;;;;;;
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ "ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ" (ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή