Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019

ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ αύξων αριθμός 314


ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΕΥΧΟΣ
    Θέλοντας να ξυπνήσω τις αναμνήσεις και το παιδί που κρύβεται μέσα σε όλους, κάθε εβδομάδα, θα βάζω ένα τεύχος από την έκδοση ‘’ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ’’ ( ή ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ όπως τα λέγαμε πιτσιρικάδες ), από την προσωπική μου συλλογή, για να αναπολήσουν τις μέρες που τρέχαμε στο περίπτερο την ημέρα κυκλοφορίας του. Έκανε μόνο 3 δραχμές.
    Η ποιότητα του τεύχους, είναι ανάλογη του χρόνου και της καταστάσεως, αφού η αρχή τους έγινε την δεκαετία του ’50. ( 1954)
    Σήμερα, σας έχω το τεύχος «ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ α/α 314     Μπαγκς Μπάννυ. Το καινούριο σπίτι. Η 10σέλιδη περιπέτεια του Έλμερ που προσπαθεί να πείσει τον Μπαγκς να βρει ένα άλλο μέρος για το σπίτι του. Σε πρώτη εμφάνιση στο περιοδικό ο γρήγορος μεξικάνος ποντικός Σπίντι Γκονζάλες γίνεται υπηρέτης ξενοδοχείου. Επίσης δύο ιστοριούλες με τους Τουήτυ και Σιλβέστρο. Κυκλοφόρησε Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 1963.
    Ελπίζω και οι μικρότεροι να τα ευχαριστηθούν. Σίγουρα, είναι καλύτερα από τις πολιτικές αναλύσεις.    Πατήστε στο λίνκ  http://andremelez.blogspot.gr/   και γυρίστε νοερά 55 – 60 χρόνια πίσω……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου