Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/3/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/3/2019)
    Ναι, τα είδα τα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης που…. τιμούν την «Αγιορείτικη Κουζίνα»! Πλήρες «μενού» από 35 μέχρι 50 ευρώ το άτομο! Χώρια που οι μερίδες, όπως παρουσιάζονται στις διαφημίσεις τους, είναι… δειγματοληπτικές!  Επομένως, πρόκειται για… «πιασοκωλάδικα» κατά το κοινό.
----------------------------------------------------
    Αθωώθηκε ο Λοχαγός Τοκατλίδης! Μα, στα μάτια της κοινής γνώμης, αθώος ήταν! Και συγχαρητήρια σε όσους του συμπαραστάθηκαν. Από στρατιωτικής απόψεως όμως, το μέλλον του είναι προδιαγεγραμένο. Το πολύ να φτάσει συνταγματάρχης, και εάν…. Αυτό, πρέπει να το ξέρει! Όμως, καλά έκανε που αρνήθηκε την επίμαχη διαταγή. Ο κανονισμός λέει πως όλες οι διαταγές εκτελούνται, και εάν υπάρχει αντίρρηση, υποβάλλεται ΜΕΤΑ αναφορά παραπόνων… Φέξε μου και γλύστρησα! Και αυτό, γιατί… «μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».
----------------------------------------------------
    Γιατί δεν πληρώνεται η αποζημίωση νυχτερινής απασχόλησης ( υπηρεσίες, συναγερμοί, ασκήσεις κτλ ) στα στελέχη του Ελληνικου Στρατού όπως έχει ήδη νομοθετηθεί από το 2017; Θα έχουν άδικο εάν αρνηθούν να εκτελέσουν προβλεπόμενες να πληρωθούν υπηρεσίες, χωρίς την προβλεπομένη αμοιβή; Όμως… ξέχασα! Θα τους στείλουν Στρατοδικείο…… Με όσα αυτό συνεπάγεται, ακόμα και εάν αθωωθούν!
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου