Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (8/5/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (8/5/2018)
Ανδρέας
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο «Βήμα Σαρωνικού», για τα 7 χρόνια λειτουργίας που συμπλήρωσε. Του ευχόμαστε να τα εκατοστήσει, και να συνεχίσει την καλή δουλειά που κάνει.
-------------------------------------------
    Εκεί στην Κύπρο, σχετικά με την πώληση – παραχώρηση εκτάσεως για να κτισθεί η Πρεσβεία της Ελλάδος, γίνεται το κοινώς λεγόμενο «της π@@@@νας το κάγκελο»! Από την μια, λένε για ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ( επομένως, δωρεάν ) εκτάσεως 8 εκταρίων, και από την άλλη για επιστροφή στο Ελληνικό Δημόσιο 500.000 λιρών Κύπρου ( σήμερα με τους τόκους 2.250.000 ευρώ ) επειδή το μοναστήρι το πήρε πίσω! Ας αποφασίσουν τι έγινε τελικά, πουλήθηκε ή παραχωρήθηκε; Εκτός και εάν δεν τα πάνε και πολύ καλά με την ελληνική γλώσα!
-------------------------------------------
    Τι ωραίοι που είναι στην ΕΡΤ… Μυαλό δεν έβαλαν από το… «μαύρο» για το οποίο τσίριζαν! Γιατί, ήταν πολύ καλό «μαγαζί» για βόλεμα! Τώρα, ξαναρχίζουν στα αχνάρια των προηγούμενων. Μην χάσουν βήμα! Και το αρχιλαμόγιο λέει πως η γιορτή της Αγίας Παρασκευής, είναι… τοπική γιορτή    (!!!!!!!!) και για αυτό γίνεται αργία!. «Αγνοεί» το γεγονός ότι αυτό ισχύει για πόλεις… Εάν ήταν έτσι, όλες οι ενορίες θα είχαν αργία  στην γιορτή του αγίου της εκκλησίας. Και έτσι να μην είναι, και να πρόκειται για Δήμο, η προκλητικότητα είναι μεγάλη. Όσο για το άλλο, την μεταφορά του διαλείμματος στο τέλος του ωραρίου; Μεθ’ ου πολύ, οι εργαζόμενοι θα «κουραστούν» να δουλεύουν ( εμάς ) επι 7,3 ώρες συνέχεια, και θα ζητήσουν ( και θα πάρουν) νέο ενδιάμεσο διάλειμμα 40 λεπτών! Αλήθεια, πόσοι έχουν διάλειμμα στη δουλειά τους; Κάποιος πρέπει να κάνει μελέτη, για το πόσο στοιχίζει το… «άσπρο» της ΕΡΤ….
-------------------------------------------
    ΡΕ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ! Δεν καταλαβαίνετε πως με όλους αυτούς τους ποικιλόχρωμους λαθρομετανάστες που έρχονται καθημερινά και τους ανέχεστε να βγαίνουν σαν ψαράδες που γύρισαν από ψάρεμα, δημιουργείτε ματάσταση ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ; Κάποιος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!
-------------------------------------------
    Τι ωραία! Τι καλά! Κάνεις μια ένεση, και χωρίς τίποτα άλλο, αρχίζεις και … χάνεις κιλά!!!!! Επειδή σου κόβεται η όρεξη…. Στους πολιτικούς πρέπει να την κάνουν, με κάποια μετάλλαξη, ώστε να τους κόβεται η όρεξη για… ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου