Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Δραματική έκκληση από το νότιο Ισραήλ: «50.000 προσπαθούν περάσουν τα σύνορα για να μας σφάξουν»


Δραματική έκκληση από το νότιο Ισραήλ: «50.000 προσπαθούν περάσουν τα σύνορα για να μας σφάξουν»
http://www.efenpress.gr
    «Στα σύνορα του Ισραήλ με τη Γάζα αυτή τη στιγμή έχουν μαζευτεί περίπου 50.000 άνθρωποι με σκοπό να μπουν στο Ισραήλ και να σκοτώσουν όποιον βρουν μπροστά τους, μέχρι να μας σκοτώσουν όλους», αναφέρει σε μήνυμά του στο TRIBUNE Έλληνας Εβραίος που ζει στον νότο του Ισραήλ, σε μικρή απόσταση από τη Λωρίδα της Γάζας.
    «Όταν ο Ισραηλινός στρατός απαντά όπως αρμόζει σε μια τέτοια πολεμική κατάσταση, οι Παλαιστίνιοι διαμαρτύρονται στους διεθνείς οργανισμούς ζητώντας να σταματήσει το Ισραήλ να τους πολεμά. Προφανώς ζητάνε από όλους εσάς να ανεβάσετε φωτογραφίες από τους νεκρούς ώστε να όλοι μαζί να πιέσετε το Ισραήλ να σταματήσει, για να μπορέσουν να μας σκοτώσουν με την ησυχία τους», μας τόνισε ο ίδιος.
Το Ισραήλ σε δαγκάνα θανάτου
    Το Ισραήλ βρίσκεται μετά από πολλές δεκαετίες σε πραγματικά δεινή θέση.
    Η Λωρίδα της Γάζας, στα νοτιοδυτικά σύνορά του, κατέχεται από τη σουνιτική Χαμάς, που ελέγχεται από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
    Στα βορειοανατολικά, στα Υψίπεδα του Γκολάν, το Ιράν συγκεντρώνει στο συριακό έδαφος παραστρατιωτικές μονάδες.
    Πρόκειται για τη Δύναμη Κουντς, μια λεγεώνα από ξένους -σιίτες στο θρήσκευμα- υπό τις διαταγές Ιρανών αξιωματικών των Φρουρών της Επανάστασης.
    Μέσος μηνιαίος μισθός στους εθελοντές τα 500 δολάρια. Οι άνδρες αυτοί εκτός από χρηματική αμοιβή λαμβάνουν και την ιρανική υπηκοότητα μετά από δύο μήνες θητεία στην πρώτη γραμμή.
    Στα βόρεια σύνορα με τον Λίβανο, η υποστηριζόμενη από το Ιράν σιιτική Χεζμπολάχ έχει μετεξελιχθεί σε εμπειροπόλεμο στρατό.
    Λέγεται ότι έχει στην κατοχή της περισσότερους από 100.000 πυραύλους και ρουκέτες για να βομβαρδίσει το Ισραήλ, πολλοί τελευταίας τεχνολογίας.
    Το Ισραήλ φαίνεται ότι κινδυνεύει να δεχθεί συντονισμένη επίθεση από τρία σημεία.
    Από τον βορρά η Χεζμπολάχ και η Δύναμη Κουντς και συγχρόνως από τον νότο δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι της Γάζας, υποκινούμενοι από τη Χαμάς, θα παραβιάσουν τα ισραηλινά σύνορα ως άμαχοι διαδηλωτές εκτελώντας σχέδιο υβριδικού πολέμου.
    Θεωρούν ότι με αυτή τη συνδυασμένη ταυτόχρονη επίθεση ενόπλων και αμάχων σε δύο διαφορετικά μέτωπα θα αποδιοργανώσουν πλήρως τους Ισραηλινούς και θα προκαλέσουν χάος που θα εξουδετερώσει την υπεροχή τους σε όπλα και τεχνολογία.
    Οι παλαιστινιακές διαδηλώσεις των προηγούμενων εβδομάδων στα σύνορα της Γάζας εκτιμώνται ως εκπαίδευση σε αυτό τον σχεδιασμό.
    Παράλληλα, οι Κουντς επίσης εκπαιδεύονται εξαπολύοντας επιθέσεις.

1 σχόλιο:

  1. Αυτά συμβαίνουν όταν δημιουργούνται τεχνητά αφύσικες καταστάσεις και όταν πάνω απ' όλα πρυτανεύει η βία και το ωμό συμφέρον των μεγάλων. Μακάρι να βρουν μια λύση που θα εξασφαλίσει την ειρήνη στο πολύπαθο αυτό μέρος της γης, λύση που θα σέβεται τα δικαιώματα όλων των εθνοτήτων της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή