Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/5/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (3/5/2018)
Ανδρέας
    Πολύ το χάρηκα εχτές, όταν στις 8 το πρωί σταμάτησαν να δουλεύουν το τηλέφωνο και το ίντερνετ. Υπήρχε μία βλάβη κυκλωμάτων ΟΤΕ σε εξέλιξη. Τελικά, όλα επανήλθαν στις 4 το απόγευμα. Συνειδητοποίησα πως όταν δεν τα είχαμε όλα αυτά, ήμασταν μια χαρά και είχαμε ήσυχο το κεφάλι μας, χωρίς τόσο πολλές … «επικοινωνίες» και «ενημερώσεις»…. Και ήμουν και των Διαβιβάσεων….
-----------------------------------
    Για την καφετέρια στην Καστοριά, έχω να πώ πως αποφάσισα από καιρό, όλα όσα με ενοχλούν, να τα σχολιάζω όσο μπορώ πιο δηκτικά, σε επιτρεπτά βέβαια όρια….
-----------------------------------
    Αν και δεν πολυσυχνάζω σε  εστιατόρια και ταβέρνες, μέχρι τώρα δεν παρατήρησα αλάγές στο λαδόξυδο των τραπεζιών. Όποτε ζήτησα, ( πάντα σχεδόν… ) μου το έφεραν, όχι «επώνυμο» και ούτε με χρέωση. Ακόμα ένας νόμος που σιγά – σιγά θα ατονήσει, αφού οι σωστοί επαγγελματίες δεν συμφέρει να δυσαρεστούν τους πελάτες.
-----------------------------------
    Ώπα της! Πιάσαμε Τούρκο στα σύνορα! Μπήκε «κατά λάθος» μέσα, στην περιοχή του Έβρου.  Και από ότι διάβασα, γίνονται οι ενέργειες για την επιστροφή του! Καλά, είναι σίγουροι πως δεν είναι κατάσκοπος; Επειδή δηλώνει «εργάτης»; Δηλαδή, οι εργάτες δεν μπορεί να είναι και κατάσκοποι, Έλεγξαν το κινητό του; Το έστειλαν στην ΕΥΠ στην Αθήνα για σωστό έλεγχο; Τώρα, κάποιοι θα πούν «Μα, εμείς δεν είμαστε σαν τους τούρκους, είμαστε πολιτισμένοι» Έ, ας είμαστε! Προσωπικά, είμαι υπέρ του Μωσαϊκού νόμου που λέει: ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΟΣ»!
-----------------------------------
    Σιγά να μην κατέβει ο Γκάλης στην πολιτική… Το έχουν ζητήσει πολλές φορές μέχρι τώρα, σε καλύτερες περιόδους. Για χαζό τον έχουν, να ασχοληθεί τώρα;;;;; Για «μόστρα» και ψηφοπαγίδα τον θέλουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου