Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/5/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/5/2018)
Ανδρέας
    Καθόμαστε και κατακρίνουμε τον Ερντογάν, γιατί δημιουργεί εθνικιστικά ισλαμιστικά σχολεία στο εξωτερικό, στα μαθήματα των οποίων θα περιλαμβάνονται μαθήματα τουρκικής γλώσσας, τουρκικής ιστορίας, θρησκείας και πολιτισμού. Γιατί τον κατακρίνουμε; Επειδή δεν μας συμφέρει; Κάνει αυτό ακριβώς που πρέπει να κάνει! Κάνει αυτό ακριβώς που έπρεπε να κάνουμε και εμείς! Όμως, εμείς ήμαστε…. «υπεράνω», έτσι δεν είναι;;;
------------------------------------
    Το μαγαζί στη Μύκονο προσπαθεί να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα! Αναφέρει το υψηλό λειτουργικό κόστος της Μυκόνου και το φορολογικό, καθώς και πως σκοπός τους είναι η ανάδειξη γαστρονομικά, ποιοτικά και αισθητικά, της Μυκόνου ως κορυφαίου παγκόσμιου προορισμού. Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, ή… αβαβάου-παπαπάου! Αυτούς τους θρασείς εκμεταλλευτές, πρέπει όχι μόνο να τους κλείνουν, αλλά και να τους… ραβδίζουν συγχρόνως!
------------------------------------
    Ά, ρε μεγάλε Παππά…. Πάλι ξέχασες πού έβαλες την υπογραφή σου… Το «άλλο» θυμάσαι πού το έβαλες; Όχι τίποτα άλλο, αλλά μην βγούν αργότερα τίποτε… «συντρόφισσες» και διεκδικούν… διάφορα! Για το καλό σου, σου το λέω….
------------------------------------
    Τι είπε πάλι «ο άνθρωπος με το σακκίδιο»! ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗ!!!!!! Φαίνεται, το έχουν «χόμπυ» να μην κόβουν αποδείξεις, να κλείνουν τις επιχειρήσεις και να τις πηγαίνουν στη «γειτονιά», να μην ανοίγουν νέες, να απολύουν εργαζόμενους κτλ κτλ κτλ…. Δηλαδή, τι θεωρεί ο «περιπατητής» υψηλή φορολογία. Είμαστε στο 65-70%. Εννοεί το 85%;;; Σε λίγο, θα ζητάνε και το 110%. Θα μου πείτε, γίνεται αυτό; Έ, με ετούτους, ΓΙΝΕΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου