Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/5/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/5/2018)
Ανδρέας
    Κάτι «μύρισε άσχημα» εχτές στην Αμαλιάδα.Τα τελευταία ΤΡΙΚΑΛΑ, με 3 μόνο νίκες, και με 9 παίκτες, νίκησαν εκτός έδρας τον ΚΟΡΟΙΒΟ, που «καιγόταν» για τη νίκη, αφού μόνο έτσι θα δεν θα υποβιβαζόταν! Αποτέλεσμα, έπεσε ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ και σώθηκε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!!!!! Αυτός ο αγώνας, πρέπει να έχει πολύ… παρασκήνιο και ακόμα πιο πολλά… λεφτά! Δεν κάνει η γάτα «νιάου-νιάου» στα κεραμίδια. Ο γάτος κάνει! Και να το λέει ο ίδιος ο προπονητής για τους παίκτες του, έ, κάτι τρέχει, κάτι τρέχει…. Μήπως χρειάζεται έρευνα; Θυμηθείτε, ποσο καιρό στην αρχή πριν την έναρξη, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έπαιρνε συνεχείς παρατάσεις για ίδρυση ΚΑΕ, ώστε να πάρει μέρος. Αν ήταν άλλη ομάδα, θα είχε αποκλειστεί!
-------------------------------------------
    Κατεδαφίζει η Ν. Κορέα το κέντρο πυρηνικών δοκιμών της, όμως πρίνα πο λ΄γες μέρες, ήρθε πληροφορία πως ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ από σεισμικες δονήσεις και κατολισθήσεις, εξ αιτίας των δοκιμών!
-------------------------------------------
    Τουλάχιστον, ο Πετρόπουλος είπε την αλήθεια, πως από το 2019 περιμένουν «μαύρες μέρες» τους συνταξιούχους. Όλα τα άλλα, είναι «να ‘χαμε να λέγαμε»!
-------------------------------------------
    Δεν φταίει μόνο ο Χουλιαράκης για το ότι δεν διακόπηκε η ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ εισφορά αλληλεγγύης, όπως έκρινε η Ολομέλεια του ΕΣ. Αναπληρωτής υπουργός είναι. Από πάνω του, έχει και τον Υπουργό, και τον Πρωθυπουργό. Μόνος του αποφασίζει σε τέτοια θέματα;;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου