Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/5/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/5/2018)
Ανδρέας
    Επειδή κάποιοι που γράφουν, πρέπει και να μαθαίνουν, κλό είναι να ξέρουν πως τους καταδικασθέτες για εγκλήματα ( εγκληματίες δηλαδή… ) δεν τους αποκαλούμε, ούτε τους γράφουμε σαν «κυρίους» Δεν λέμε «ο κ. Τάδε» αλλά απλά «ο Τάδε». Και εάν θέλουμε να το αμβλύνουμε, λέμε « ο Αλφα Τάδε», βάζοντας και το μικρό του.
-----------------------------------------
    Πολύ μεγάλη πρεμούρα για την επικύρωση της βαθμολογίας της Ά Εθνικής… Σκόπιμα φυσικά… Τώρα, κανείς δεν μπορέι να «κουνήσει» οποιαδήποτε ομάδα. Οι όποιες επιπτώσεις για οτιδήποτε, πάνε για την επόμενη χρονιά. Και μη μου πείτε πως αυτό δεν έγινε για τον Παναθηναϊκό, από τον φόβο μήπως προκύψουν « -3» από χρέη στους παίκτες… Από τη μια η «επικύρωση», από την άλλη ο μη υποβιβασμός για αδυναμία αδειοδότησης, έ, «ήρθε και έδεσε το συκαλάκι»!
-----------------------------------------
    Αυτά με τις «ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ» είναι απολύτως «στημένα» και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Και εξηγούμαι. Έχω προσωπική άποψη, πως σε κάποιες από αυτές τις παραλίες, δεν τολμάς να μπείς μέσα, γιατί είναι βούρκος και φύκια. Στη Χαλκιδική, συγκεκριμένα. Και το δεύτερο, η πιο καθαρή και όμορφη θάλασσα του κόσμου, εάν δεν έχει…. «τουριστικές υποδομές» ( ομπρέλες, μπήτς μπάρ, καντίνες) ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ! Κάποιες πολύ κοντά στη Θεσσαλονίκη παραλίες, πήραν «γαλάζια σημαία» αν και είναι σε κόλπο που δεν φημίζεται για την καθαρότητά του, άσχετα με το τι «λένε» οι μετρήσεις καθαρότητος. Να μην το πάμε παραπέρα…..
-----------------------------------------
    Αυτό θέλουν να μας κάνουν, και αυτό γινόμαστε. Τα γκαρσόνια της Ευρώπης! Χωρίς ίχνος υποτίμησης των σερβιτόρων. Όταν η ανάπτυξη και η μειωση της ανεργίας οφείλεται στα εποχιακά επαγγέλματα τουριστικών περιοχών, έ, γάμησέ τα και άφησέ τα που λένε…..
-----------------------------------------
    Για να φτάνουν στο σημείο να παραιτούνται και οι «δικοί τους» στην ΕΡΤ, φανταστείτε τι γίνεται…. Πλήρης αμεροληψία και … αξιοκρατία! Δοξάστε τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου