Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (11/5/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (11/5/2018)
Ανδρέας
    Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Γιάννα Αγγελοπούλου, Μαριάννα Λάτση στο δείπνο του Κάρολου. Μαζί και η Καμήλα του. Πολύ σουβάντισμα έπεσε, ρε παιδιά….. Λές και βγήκαν από ΚΟΜΙΞ!
------------------------------------------
    Θα συμφωνήσω με την ΑΕΚ στο θέμα του ξένου διαιτητή στον τελικό. Όμως, όλοι οι Έλληνες «έχουν λερωμένη τη φωλιά τους», δίκαια ή άδικα. Άλλωστε, ξέρετε τι λένε για την γυναίκα του Καίσαρα. Όσο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν έχει ανάγκη από προσβολές. Έχει εθελοντικά ρεζιλευτεί παγκοσμίως, με τις «στημένες» αποφάσεις σκοπιμότητας της ΕΠΟ
------------------------------------------
    Ας είναι καλά ο Κάσσανδρος ( ο αρχαίος, ο άνδρας της Θεσσαλονίκης ) που έκτισε την πόλη σε σχετική πλαγιά! Γιατί, μόνο αυτό μας γλυτώνει από τις πλημμύρες λόγω βροχής. Γιατί και εδώ, ακολουθώντας το παράδειγμα της πρωτεύουσας, ΜΠΑΖΩΣΑΜΕ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ είτε γιατί δεν ήταν όμορφα και δεν μας άρεσαν, είτε για να κάνουμε δρόμους επάνω τους, είτε για να μην κάνουμε γεφύρια, είτε για να κτίσουμε καμιά πολυκατοικιούλα από πάνω… Είτε για όλα αυτά μαζί! Όσο για τα περιβόητα φρεάτια, μετά από κάθε δυνατή βροχή, τα ίδια λένε. Και μετά, κάνουν πως τα καθαρίζουν! Άσε που τα περισσότερα έχουν καλυφθεί από νέες ασφαλτοστρώσεις… Ναι, γίνεται και αυτό! Για αυτό λέω, καλά που ήμαστε στην κατηφόρα!
------------------------------------------
    Πάντως, είμαστε και σπάταλοι, και άσκεφτοι! Τόσα «μαϊμού» προϊόντα κατάσχουν, γιατί τα καταστρέφουν; Ας δείξουν κοινωνικό πρόσωπο, και ας τα μοιράσουν στους φτωχούς. Όμως, υπάρχει ο φόβος, εάν γίνει κάποια τέτοια υπηρεσία, να «εξαφανίζονται» ( όπως τα λαθραία τσιγάρα από το λιμάνι… ) και να καταλήγουν και πάλι σε «μαυρούληδες» στα πεζοδρόμια….
------------------------------------------
    Όλα τα είχε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλλειπε…. Για τον περιβόητο ΓΑΠ λέω, που από ότι λένε προετοιμάζεται για διάδοχος του Αβραμόπουλου στην ΕΕ. Φαίνεται, πρέπει να «πληρωθούν» τα γραμμάτια που υπέγραψαν, όταν τον έβαλαν και μας έσμπρωξε στα μνημόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου