Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Σοκάρει η νικήτρια του πρώτου ελληνικού Survivor: «Πήρα χάπια… Μου κατέστρεψε τη ζωή»



Σοκάρει η νικήτρια του πρώτου ελληνικού Survivor: «Πήρα χάπια… Μου κατέστρεψε τη ζωή»
peoplegreece
    Για τις στιγμές εξαθλίωσης που αντιμετώπισε και την ζωή της μετά τα παιχνίδι, μιλά η νικήτρια του πρώτου ελληνικού Survivor, Ευαγγελία Δερμετζόγλου, 14 χρόνια μετά την προβολή του.
    «
Σε εμάς έγιναν πολλά σκληρά πράγματα που δεν τα έδειξαν ποτέ οι κάμερες, αν τα έδειχναν θα έπρεπε να μπούνε όλοι φυλακή… Ζήσαμε την απόλυτη εξαθλίωση. Τώρα παρακολουθείς το σκάφος που τους πηγαίνει στο απέναντι νησί, εμάς μας πήγαιναν νύχτα με 10 μποφόρ, θαλασσοπνιγόμασταν και τρέμαμε με ένα σεντόνι. Πελώρια κύματα έσκαγαν επάνω μας μέχρι να πάμε στο συμβούλιο. Κινδυνεύαμε, σπάγανε τα σαγόνια μας από το κρύο, οι καταστάσεις που περάσαμε -ειδικά οι γυναίκες- ήταν τραγικές. Αυτά δεν τα είδατε ποτέ, όλα ήταν ωραιοποιημένα», λέει, στο περιοδικό You Weekly, η Ευαγγελία, που παρακολουθεί όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο.
    Παράλληλα, εξομολογείται πως κατά την παραμονή της στην Μαλαισία έφτασε κοντά στο θάνατο και συνεχίζει: «
γι’ αυτό και τρεις φορές σταμάτησα το παιχνίδι, έκανα ανταρσία, μίλησα με τους συμπαίκτες μου και τους ρώτησα αν ήθελαν να βγω μπροστά και συμφώνησαν. Φώναξα την παραγωγή, τον Βορίδη και τους ανακοίνωσα ότι τα πράγματα είχαν γίνει πολύ επικίνδυνα και ότι είχα μια ζωή και ένα παιδί που δεν ήθελα να τα χάσω. Τους είπα ότι αν για εκείνους ήταν ένα παιχνίδι, για εμάς ήταν εξαθλίωση, τους απείλησα, μάλιστα, από την αρχή ότι θα τους έστελνα στα δικαστήρια».
    «
Όταν βγήκα από το παιχνίδι είχα εφιάλτες. Άσε που είχα εξοικειωθεί με τα ζωύφια που ενώ σιχαίνομαι τις κατσαρίδες, όταν έβλεπα καμία την έπιανα με το χέρι μου και τη σκότωνα», αναφέρει η 45χρονη σήμερα Ευαγγελία και, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αποκαλύπτει πως πήγε σε ψυχολόγο και πήρε χάπια για να επανέλθει στην πραγματική ζωή.
    Όταν, όμως, την ρωτούν πόσο καιρό χρειάστηκε για να επανέλθει, η ίδια συγκλονίζει:
«τo Survivor μου κατέστρεψε την ζωή… Νομίζω ότι δεν επανήλθα ποτέ!», απαντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου