Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Η... γυμνόστηθη υποψήφια πρόεδρος Γαλλίας -Cindy Lee, «Κόμμα της Ηδονής»Η... γυμνόστηθη υποψήφια πρόεδρος Γαλλίας -Cindy Lee, «Κόμμα της Ηδονής»
52 χρονών;!;!;!
Να την ψηφίσουν !
Απορία, όμως. Εάν ήταν σαν την Λαγκάρτ θα « τα πετούσε όλα έξω» ;
    Είναι υποψήφια με το Κόμμα της Ηδονής για την προεδρική εκλογή. Η Cindy Lee έκανε χθες μια «επιχείρηση διαφάνειας» μπροστά στη γαλλική Βουλή.
    Η 52χρονη πρώην στρίπερ προσπάθησε να περάσει το... μήνυμά της για διαφάνεια, ποζάροντας γυμνόστηθη, αλλά συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
    Η Cindy Lee είναι υποψήφια για τέταρτη φορά στη γαλλική προεδρία, παρότι δεν είναι σίγουρη ότι θα συγκεντρώσει τις 500 υπογραφές που απαιτούνται για να μπει κάποιος στην κούρσα, δίπλα στους Μαρίν Λεπέν, Εμμανουέλ Μακρόν, Φρανσουά Φιγιόν. Αλλά δεν το βάζει κάτω και επινόησε αυτό το σέξι happening μπροστά στη γαλλική Βουλή ώστε να ακουστούν οι απόψεις της.
    Προκειμένου να ζητήσει περισσότερη διαφάνεια στην πολιτική ζωή και να καταγγείλει τη διαφθορά των πολιτικών, η πρώην στριπτιζέζ μοίρασε το πρόγραμμά της ημίγυμνη στους αυτοκινητιστές και στους κοινοβουλευτικούς που περνούσαν εκείνη τη στιγμή. Το μοίρασε και στον ακροδεξιό βουλευτή του Εθνικού Μετώπου, Bruno Gollnisch, ο οποίος έδειξε να εκτιμά τα κάλλη της. «Πολεμήστε για τη διαφάνεια!» του είπε η υποψήφια πρόεδρος.

     «Δεν δρω για να επικρίνω τους άλλους υποψηφίους. Δρω για το καλό των ανθρώπων στην κοινωνία, να ξαναβάλω τον άνθρωπο στο κέντρο της πολιτικής», δήλωσε η Cindy Lee. Ενα από τα σημεία του προγράμματός της είναι να φορολογούνται οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο ώστε να επενδύονται χρήματα σε δράσεις που κάνουν τους πολίτες πιο ευτυχισμένους στη σεξουαλική τους ζωή.
    Οταν έβγαλε τα ρούχα και προσπάθησε να εισέλθει στο Κοινοβούλιο, οι αστυνομικοί, οι οποίοι
αρχικά πίστεψαν ότι είναι μέλος των Femen, την ακινητοποίησαν και τη συνέλαβαν. Η υποψήφια του Κόμματος της Ηδονής δήλωσε ότι δεν θα το βάλει κάτω και ότι θα συνεχίσει τη μάχη της ως τις προσεχείς εκλογές. Το 2012 ήταν και πάλι υποψήφια στην περιφέρεια του Παρισιού, όπου πήρε 0,51%, ήτοι 224 ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου