Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Απίστευτος ο Δραγασάκης: Παρακαλώ τους Θεσμούς, όταν λένε «υπογράψτε», να εξηγούν τι να υπογράψουμε!



Απίστευτος ο Δραγασάκης: Παρακαλώ τους Θεσμούς, όταν λένε «υπογράψτε», να εξηγούν τι να υπογράψουμε!
Και αυτό, γιατί μέχρι τώρα τους έδειχναν μόνο το ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ !
    Μέχρι τώρα ξέραμε πολιτικούς που ψήφιζαν τα Μνημόνια χωρίς καν να τα έχουν διαβάσει. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, όμως, φρόντισε να μας δείξει ότι αυτό δεν ήταν τίποτα, γιατί... η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μπορεί και χειρότερα!
    Μιλώντας στο δεύτερο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ο Γιάννης Δραγασάκης, είπε ότι ζητούνται μέτρα 3,6 δισ. ευρώ αλλά άφησε να εννοηθεί ότι το ΔΝΤ καθυστερεί σκοπίμως τη διαδικασία γιατί δεν ξεκαθαρίζει τι θέλει: «Θέλω να παρακαλέσω τους θεσμικούς παράγοντες, όταν λένε υπογράψτε, να εξηγούν τι να υπογράψουμε».
    Σοβαρά, τώρα, κύριε αντιπρόεδρε: τόσον καιρό δεν ξέρετε τι υπογράφετε; Δεν γνωρίζετε τι συνέπειες έχουν αυτά που ψηφίζετε στη Βουλή;
    Θα μας τρελάνετε τελείως εσείς εκεί στην κυβέρνηση! Εκλεχθήκατε, μιλώντας για την «Ελπίδα που έρχεται», πουλήσατε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και τώρα, κατόπιν εορτής, επικρίνετε τα «Τόμσεν statistics», ωσάν να μη φέρετε καμία απολύτως ευθύνη για ό,τι συμβαίνει σε τούτη την ταλαίπωρη χώρα!
    Οι δηλώσεις αυτές φανερώνουν δύο πράγματα: Ότι είστε ανεύθυνοι και εξαιρετικά επικίνδυνοι!
    Μιλούσατε για δήθεν παράλληλα προγράμματα, μέτρα ανακούφισης πολιτών, «κόκκινες γραμμές» και τα ρέστα και την ίδια στιγμή υποθηκεύατε το μέλλον μιας ολόκληρης χώρας, δίνοντάς το βορά στα «κοράκια» και τους οικονομικούς δολοφόνους.
    Αυτή η στήλη δεν μασάει τα λόγια της. Σας το ξαναλέμε, λοιπόν: Παραιτηθείτε, όσο είναι καιρός. Ζημιώνετε τον τόπο, προσφέρετε εξαιρετικά κακές υπηρεσίες. Τελεία και παύλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου