Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Παράδοση Παραλαβή Διοίκησης Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών ΣωμάτωνΠαράδοση Παραλαβή Διοίκησης Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΥΠΕΥΘ: ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ 30 ΤΚ 57019 ΠΕΡΑΙΑ
ΤΗΛ 6946862098  &6983502502
Email:vdiamantidis@yahoo.gr
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  20/3/2017/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΥΠ ΑΡΙΘ 3 /2017  ΣΣΑΣ /Π ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Παράδοση Παραλαβή Διοίκησης Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων
    Με μεγαλοπρέπεια ιερουργούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου την συμμετοχή κληρικών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων του Διοικητού της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), από τον Ταξίαρχο (ΤΘ) Αντώνιο Χατζηγεωργίου στον Ταξίαρχο (ΠΖ)Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο.

    Στην τελετή παρέστη ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, εκπροσωπώντας τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Πρυτανικές αρχές  του ΑΠΘ στρατιωτικές και πολίτικες αρχές  καθώς και προσκεκλημένοι

    Στην ημερησία διαταγή ο απερχόμενος  διοικητής Ταξίαρχος Αντώνιος Χατζηγεωργίου αναφέρθηκε για την ανωτερότητα της ΣΣΑΣ  ως σχολή και για τους μαθητές  της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων ότι  πρέπει να είναι υπερήφανοι που είναι άξιοι των αξίων .

    Στην αίθουσα τελετών μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΑΣ που ήταν δίπλα του σε όποια στιγμή χρειαζόταν .
    Ευχαριστούμε τον Ταξίαρχο Αντώνιο Χατζηγεωργίου για τα καλά του λογία καθώς και του ευχόμαστε καλή μετάθεση και δύναμη στα νέα του καθήκοντα .

    Τον Σύνδεσμο Αποφοίτων ΣΣΑΣ εκπροσωπήσαν    απόφοιτοι της Σχολής   όπως Ορφανός Αντώνιος , Παλασσοπουλος  Σπύρος ,Διαμαντίδης Βασίλειος  (αντιπρόεδρος ΣΑ ΣΣΑΣ)
                                                                          Βασίλειος Διαμαντίδης
                                                                          Β Αντιπρόεδρος ΣΑ /ΣΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου