Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Απίστευτο ατύχημα στη Λάρισα: Πεζός τραυματίστηκε από ...σόμπαΑπίστευτο ατύχημα στη Λάρισα: Πεζός τραυματίστηκε από ...σόμπα
    Ραντεβού με την ατυχία είχε ένας 42χρονος Έλληνας στη Λάρισα, όταν δέχθηκε επίθεση από μια... μια σόμπα τύπου «μανιτάρι» που παρασύρθηκε από τον δυνατό άνεμο κατά την διάρκεια καταιγίδας με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο πόδι του και να του προκαλέσει κάταγμα!
    Το απίστευτο ατύχημα συνέβη γύρω στις 8 το βράδυ της Τετάρτης, όταν ξέσπασε στην πόλη το μπουρίνι που υποχρέωσε τον άτυχο άνδρα να κατεβεί από το ποδήλατό του και να κινηθεί πεζή κρατώντας το από το τιμόνι και τη σέλα. Ξαφνικά, είδε τη σόμπα που βρισκόταν στην είσοδο μιας καφετέριας να  πέφτει, αλλά δεν πρόλαβε να την αποφύγει με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του.
    Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί κάταγμα στο πόδι και έκαναν τα αναγκαία. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν προτίθεται να διεκδικήσει αποζημίωση από τον ιδιοκτήτη της καφετέριας για τον τραυματισμό του στο πόδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου