Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Επικοινωνιακή απάτη από Σύριζα-Ανέλ: Στήνουν προανακριτική για να ξεπλύνουν τον ΠαπαντωνίουΕπικοινωνιακή απάτη από Σύριζα-Ανέλ: Στήνουν προανακριτική για να ξεπλύνουν τον Παπαντωνίου
Ηθική υποχρέωση η κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών!
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
    Η Χρυσή Αυγή θα υπερψηφίσει την πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής, ζητώντας να γίνει πλήρης διεύρυνση των εξοπλιστικών προγραμμάτων με ορίζοντα 20ετίας! Πάγια θέσης της Χρυσής Αυγής είναι να οδηγηθούν οι κλέφτες στη φυλακή και τα κλεμμένα στον Ελληνικό Λαό
    Την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο από τα γεγονότα της διαπραγμάτευσης και την πλήρη εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, στήνει ένα νέο επικοινωνιακό σόου στη Βουλή, για να αποπροσανατολίσει από τις δικές της ελλείψεις και προδοσίες.
    Συγκεκριμένα, οι κοινοβουλευτικές ομάδες ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ κατέθεσαν πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τον Γιάννο Παπαντωνίου σχετικά με σειρά εξοπλιστικών προγραμμάτων της περιόδου 2001 - 2004.
    Η πραγματικότητα είναι ότι, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, η πλειονότητα (αν όχι ολότητα...) των αδικημάτων του Παπαντωνίου έχει παραγραφεί ελέω του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Δηλαδή, οι Συριζαίοι στήνουν μία επιτροπή, η οποία – όπως και με τους καναλάρχες – εν τέλει θα καταλήξει στο πουθενά.
    Αν θέλουν πραγματική κάθαρση οφείλουν να προχωρήσουν άμεσα στην αναστολή του αντισυνταγματικού νόμου περί ευθύνης υπουργών, όπως είχε πει εντός και εκτός της Βουλής ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι πολιτικάντηδες παρίσταναν τους... κουφούς.
    Να καταργήσουν τον επαίσχυντο αυτό νόμο και να καθίσουν όλοι οι υπεύθυνοι για την δυστυχία του Ελληνικού Λαού στο σκαμνί.
    Και μία ερώτηση προς Συριζαίους και τους ψευτοδεξιούς συνοδοιπόρους τους: Γιατί εξεταστική μονάχα για τον Παπαντωνίου και όχι για ολόκληρο το ΚΥΣΕΑ εκείνης της εποχής; Μήπως επειδή σε αυτό μετείχαν οι Βενιζέλος και Σημίτης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου