Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Σύλλογος Φοιτησάντων και Αποφοίτων του 4ου Γυμνασίου – Λυκείου Θεσσαλονίκης. ( Αρχαιρεσίες ).Σύλλογος  Φοιτησάντων και Αποφοίτων του 4ου Γυμνασίου – Λυκείου Θεσσαλονίκης. ( Αρχαιρεσίες ).
Ανδρέας Μελεζιάδης
Φωτογραφίες Βασίλης Διαμαντίδης
    Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου  Φοιτησάντων και Αποφοίτων του 4ου Γυμνασίου – Λυκείου Θεσσαλονίκης, στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου στη Συγγρού, όπου και τα παλιά «λεμονάδικα».
    Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, έκανε απολογισμό τόσο των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, οι οποίες κατα την θητεία του ήταν πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές, αφού ήταν το πρώτο ΔΣ που δημιούργησε τον Σύλλογο πρίν από 4 χρόνια, όσο και των οικονομικών δραστηριοτήτων.
    Όλα εγκρίθηκαν παμψηφεί από τους παριστάμενους αποφοίτους του Γυμνασίου μας. Ακολούθησε η διαδικασία των εκλογών του νέου ΔΣ, και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας φαίνονται στο τέλος.

    Ο Σύλλογος, παρά την μικρή ιστορία του, σε αντίθεση με την ιστορία του Γυμνασίου μας, κατέβαλε άοκνες προσπάθειες για την συνένωση και συσπείρωση των αποφοίτων του 4ου, που αριθμούν πολλές δεκάδες χιλιάδων στην πόλη μας. Ας μην ξεχνάμε, ότι το 4ο Γυμνάσιο είναι μαζί με τα άλλα 3, το αρχαιότερο Γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης.
    Ο αριθμός όσων παρευρέθηκαν, δεν ήταν μεγάλος, σε σχέση με την δυναμική του Γυμνασίου. Όλοι μας, πρέπει να πλαισιώσουμε όλες τις εκδηλώσεις, που θα συνεχιστούν, σε ανάμνηση όσων μας πρόσφερε στα νεανικά μας χρόνια, και σε όσο συνέβαλε ( πάρα πολύ πιστεύω ) στην διαμόρφωση του χαρακτήρα μας.

    Η ιστορία του 4ου Γυμνασίου – Λυκείου, θα συνεχίσει να γράφεται, από όσους φοιτούν και όσους θα φοιτήσουν στο μέλλον. Μια και αρχίσαμε, οφείλουμε να δημιουργήσουμε έναν δυνατό Σύλλογο, που θα προσελκύσει και τους νεώτερους.
    Η δική μου τάξη ( 1967 ), φέτος κλείνει 50 ολόκληρα χρόνια από την αποφοίτησή μας. Οφείλουμε
στους εαυτούς μας πρώτα, να συγκεντρωθούμε για να επανασυνδεθούμε και να ανταλλάξουμε αναμνήσεις, όπως πάντα. Σαν πρόχειρη ενημέρωση, αυτή η συγκέντρωση θα προσπαθήσουμε να γίνει περι το τέλος Μα’ί’ου. Για την πραγματοποίησή της όμως, χρειάζεται η βοήθεια όλων όσων μπορούν.
Αποτελέσματα ψηφοφορίας
Ψήφισαν :         38
Έγκυρα :           37
Λευκά :               1
Άκυρα::               0
Για το ΔΣ έλαβαν κατά σειρά  ψήφων
1  Θεοδοσιάδης Ιωάννης  ψήφοι  25
2  Βουτσάς Μιχαήλ    ψήφοι 24
3  Βαρδάκης  Δημοσθένης  ψήφοι 24
4  Τσάκη Ελένη ψήφοι 20
5  Παπαστεργίου Μιχαήλ ψήφοι   19
6  Ζαλακώστας Νικόλαος ψήφοι 18
7  Τσιομίδης Ευστάθιος  ψήφοι 17
8  Μαυρόπουλος Χρήστος ψήφοι 15
9  Τσουκάλας Γεώργιος ψήφοι  10
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
10  Ξενίδης Γεώργιος  ψήφοι 10
11  Κρουστάλλης Ιωάννης
12  Ξενοφώντος Χαράλαμπος ψήφοι 6
13 Παντελίδης Αθανάσιος  ψήφοι  3
Για την Εξελεγκτική επιτροπή
1  Κωνσταντιλάκης  Δημήτριος  ψήφοι 27
2  Χριστιφιλάκη  Ιουλία  ψήφοι 27
3  Λαθήρας  Ιωάννης ψήφοι 19
    Στις ανωτέρω τρεις περιπτώσεις ισοψηφίας έγινε  κλήρωση για την κατανομή  των θέσεων
    Στο Νέο ΔΣ και Εξελεγκτική Επιτροπή ευχόμαστε   καλή δύναμη   στο έργο τους .
 Η Εφορευτική Επιτροπή
 Βασίλης Διαμαντίδης      Σιγκούνης Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου