Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ο αποφυλακισθείς, λόγω καρδιάς, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος έκανε σκι στο Καϊμακτσαλάν!



Ο αποφυλακισθείς, λόγω καρδιάς, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος έκανε σκι στο Καϊμακτσαλάν!
http://www.iefimerida.gr
    «Ίσως να θυμάστε ότι ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, καταδικασθείς (σε πρώτο βαθμό) σε ισόβια για υπεξαίρεση, κατάφερε (με νόμο του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου) να αποφυλακιστεί λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την καρδιά του.
    Τον έβγαλαν δηλαδή καρδιοπαθή και τον αποφυλάκισαν» αναφέρει ο Βηματοδότης σε δημοσίευμά του για το πού και το πώς πέρασε το τριήμερο των Φώτων ο κ. Παπαγεωργόπουλος.
    Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι το τριήμερο των Θεοφανίων ο καρδιοπαθής (με δικαστική βούλα) πρώην δήμαρχος το πέρασε κάνοντας σκι στο Καϊμακτσαλάν. Σύχναζε, όπως μου είπαν, σε ταβέρνα του χωριού Αγιος Αθανάσιος και πάντοτε «χτυπούσε» ένα αγριογούρουνο, το οποίο έτρωγε με όρεξη. Στους έκπληκτους πελάτες της ταβέρνας δεν μιλούσε βεβαίως για τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά για τα κατορθώματά του στο σκι και το πόσο γρήγορα κατέβαινε τις πλαγιές νικώντας ακόμα και 16άρηδες» αναφέρει το δημοσίευμα του Βηματοδότη.
Ο Παπαγεωργόπουλος διαψεύδει ότι ήταν στο Καϊμακτσαλάν: «Δεν ξέρω να κάνω σκι»
http://www.iefimerida.gr/
    Διαψεύδει ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος δημοσίευμα του «Βηματοδότη» που ανέφερε ότι πέρασε το τριήμερο των Θεοφανείων κάνοντας σκι στις πλαγιές του Καϊμακτσαλάν.
Η απάντηση Παπαγεωργόπουλου
    Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος με μία ανάρτηση στο Facebook κάνει λόγο για «ψευδή είδηση» και σημειώνει ότι «αν παρουσιαστεί έστω και ένας μάρτυρας» υπόσχεται να μάθει σκι καθώς δεν έχει ασχοληθεί και δεν ξέρει.
    "Εφημερίδες, sites και τηλεοπτικές εκπομπές γέμισαν με την ψευδή είδηση ότι "ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος επί τρεις ημέρες έκανε σκι στις πλαγιές του Καϊμακτσαλάν". Αν παρουσιαστεί έστω και ένας μάρτυρας για όλα τα παραπάνω τότε υπόσχομαι να πάω να μάθω σκι διότι μέχρι σήμερα δεν έχω ασχοληθεί με το ωραίο αυτό άθλημα",  έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Παπαγεωργόπουλος.

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξέρεις ότι η άθληση, και το σκί ειδικότερα ακόμη καλύτερα, ωφελούν την καρδιά; Εάν μάλιστα συνοδεύονται και από αγριογούρουνο, το οποίο ως γνωστόν έχει χαμηλά λιπαρά, τότε είναι η ιδανικη αγωγή για την καρδιά! ΝΤΡΟΠΗ ΡΈΈΈΈΈ΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή