Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Τι γίνεται με την Λέσχη Αποστράτων Αξκών Παπάγου ; ( Ανακοίνωση ΕΑΑΣ )



Τι γίνεται με την Λέσχη Αποστράτων Αξκών Παπάγου ;  ( Ανακοίνωση ΕΑΑΣ )
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Αγαπητοί συνάδελφοι και εκλεκτά μέλη της ένωσης των εκλιπόντων  συναδέλφων καλησπέρα.
    Κατόπιν δυσμενών σχολίων τα οποία περιφέρονται  ή ανωνύμως  ή μέσω του διαδικτύου και εκ του πονηρού και που έχουν σχέση με το ακίνητο ιδιοκτησίας του ΜΤΣ στον Δ. Παπάγου –Χολαργού, όπου λειτουργεί κυλικείο- Λέσχη σας ενημερώνω υπεύθυνα ΡΗΤΑ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι.
    Το θέμα αφορά στο ΜΤΣ, το οποίο με απόφασή του δεν παρέτεινε/ανανέωσε την σύμβαση παραχώρησης προς την ΕΑΑΣ, παρά τα επανηλλειμένως, εγκαίρως και εμπροθέσμως , υποβληθέντα αιτήματά της.
    Η απόφαση του ΔΣ/ΜΤΣ αναφέρει ότι δεν ανανεώνει την σύμβαση παραχώρησης του ακινήτου επί τω σκοπώ αξιοποίησής του από το ίδιο.
    Προς τον σκοπό εξευρέσεως λύσεως, επ’ ωφελεία τω ν μελών μας περί τον μήνα Νοε.2015 πραγματοποιήσαμε συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ/ΕΑΑΣ με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΜΤΣ με την παρουσία του Προέδρου και του Γεν. Δντού του Ταμείου.
    Η συνάντηση απέβη άκαρπη με τους παράγοντες του ΜΤΣ να εμμένουν στην απόφασή τους, τονίζοντας μας ότι επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός των. Στην ΕΗ των επομένων μηνών καταχωρήθηκε σχετική κοινή ανακοίνωση(ΜΤΣ-ΕΑΑΣ) για το υπόψη θέμα.
    Κατόπιν αυτών το ΜΤΣ ασκώντας τα νόμιμα δικαιώματά του, κατέθεσε αγωγή εξώσεως της ΕΑΑΣ από το ακίνητο ιδιοκτησίας του. Η αγωγή εξετάστηκε την 1η Δεκ.2016 και περιμένουμε την ετυμηγορία της.
    Ο εκμισθωτής με την λήξη του  χρονικού διαστήματος της σύμβασης  παραχώρησης ,ενημερώθηκε από την ΕΑΑΣ για την απόφαση του ΔΣ/ΜΤΣ , καθώς και για την αποχώρησή του από το ακίνητο.
    Αγαπητοί συνάδελφοι αυτή είναι η,
ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
για το Κυλικείο - Λέσχη Παπάγου.
  Υπτγος ε.α Ε.Ν.Δανιάς.
 Πρόεδρος ΕΑΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου