Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Ζουράρις: Προσφυγόπουλα και στα ιδιωτικά σχολεία.



Ζουράρις: Προσφυγόπουλα και στα ιδιωτικά σχολεία.
Να ‘σαι καλά, Ζουράρι μου, με έκανες και γέλασα. Είσαι ανεκτίμητος! Δυστυχώς, όμως, είσαι ΚΑΙ γραφικός !
Εάν πάνε λαθρομεταναστόπουλα στα ιδιωτικά σχολεία, θα κλείσουν, αφού οι Έλληνες γονείς θα πάρουν από εκεί τα παιδιά τους. Ξεχνάει έναν βασικό κανόνα: « Με τον παρά μου, γ@@ω και την κυρά μου».
Όλοι αυτοί οι…. «αλληλέγγυοι», τα θέλουν, αλλά ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ !
    Τη συμμετοχή και των ιδιωτικών σχολείων στην εκπαίδευση των προσφυγόπουλων θα προτείνει στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.
    Ο κ. Ζουράρις είπε πως το σχέδιό του βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορους παράγοντες του υπουργείου Παιδείας και η συμμετοχή των προσφυγόπουλων στα ιδιωτικά σχολεία θα είναι κάτι που θα εξυψώσει το κύρος της ιδιωτικής εκπαίδευσης.
    Είπε ακόμη πως η χρηματοδότηση θα προέλθει από κρατικά ταμεία και τις επιδοτήσεις των ευρωπαϊκών προγραμμάτων που είναι για τους πρόσφυγες.
Το υπουργείο Παιδείας «αδειάζει» τον Ζουράρι για τα προσφυγόπουλα σε ιδιωτικά σχολεία
    Σε «άδειασμα» του Κώστα Ζουράρι προχώρησε το υπουργείο Παιδείας, μετά τις δηλώσεις του υφυπουργού πως θα προτείνει στο υπουργικό συμβούλιο και τα ιδιωτικά σχολεία να φιλοξενούν προσφυγόπουλα.
    «
Το υπουργείο Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων έχει την αποκλειστική ευθύνη της εκπαίδευσης των παιδιών των προσφύγων», αναφέρεται από το υπουργείο Παιδείας.
    «
Ακολουθώντας τις αποφάσεις της κυβέρνησης, υλοποιεί με επιτυχία τον προγραμματισμό του στο πλαίσιο της δημόσιας εκπαίδευσης. Κάθε άλλη συζήτηση είναι περιττή», τονίζει. Και καταλήγει: «Οι απόψεις του κ. Ζουράρι είναι προσωπικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου