Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Γερμανία: Το σεξ με πόρνες θα πληρώνεται από το κράτος, για όσους έχουν ανάγκη.



Γερμανία: Το σεξ με πόρνες θα πληρώνεται από το κράτος, για όσους έχουν ανάγκη.
Μπά, «πάνε» και με γυναίκες ; Νόμιζα πως είναι μόνο κτηνοβάτες !
Σε τελική ανάλυση, ας τις κάνουν δημοσίους υπαλλήλους!
    Μια -αν μη τι άλλο- πρωτοποριακή πρόταση κομίζει το Κόμμα των Πρασίνων στη Γερμανία.
    Τι προτείνει; Το σεξ με πόρνες να χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση για όσους είναι πολλοί φτωχοί και θεωρείται ότι χρειάζονται «σεξουαλική βοήθεια». Προς την κατεύθυνση αυτή, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Elisabeth Scharfenberg, δήλωσε ότι οι γιατροί θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να «συνταγογραφούν» για τους ασθενείς τους το να πηγαίνουν με «κυρίες της νύχτας». Η πορνεία είναι νόμιμη στη Γερμανία και δεν έχει τα ταμπού που υπάρχουν σε πολλές άλλες χώρες.
    Οίκοι ανοχής υπάρχουν σχεδόν σε κάθε πόλη και μια τάση ξεκίνησε πρόσφατα, με τα κορίτσια που εργάζονται εκεί να προσφέρουν «σεξουαλική βοήθεια» σε πάσχοντες από άνοια, σε άτομα με αναπηρία και σε ανθρώπους που ζουν σε ιδρύματα κοινωνικής μέριμνας.
    Ανάλογα με τον οίκο ανοχής, οι υπηρεσίες κυμαίνονται από ένα «στοργικό άγγιγμα», μέχρι φετίχ και φουλ σεξ. Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας νόμος που να επιτρέπει στον πελάτη να διεκδικήσει τα έξοδά του ή την επίσκεψή του ως ιατρική δαπάνη.
    Οι Πράσινοι της Γερμανίας, όμως, θέλουν να αλλάξει αυτό, με βάση έναν νόμο που τέθηκε σε εφαρμογή στη γειτονική Ολλανδία για κάποιο χρονικό διάστημα. «Μπορώ να φανταστώ μια δημόσια χρηματοδότηση της σεξουαλικής βοήθειας», είπε η Scharfenberg στην εφημερίδα Welt am Sonntag.
    Η πρόταση των Πρασίνων θα αφορά άτομα με ιατρικό πιστοποιητικό το οποίο θα αποδεικνύει ότι «είναι ανήμπορα να φτάσουν στη σεξουαλική ικανοποίηση με άλλους τρόπους», ενώ επιπλέον οι ίδιοι άνθρωποι θα πρέπει να αποδεικνύουν με χαρτιά ότι «δεν μπορούν να πληρώσουν πόρνες από μόνοι τους».
    Οπως είναι λογικό, αυτή η πρόταση έχει ήδη ξεσηκώσει θύελλα συζητήσεων, με τους υπέρμαχους αλλά και τους πολέμιους της ιδέας να είναι αρκετοί και να παραθέτουν τα δικά τους επιχειρήματα προς τη μία ή την άλλη πλευρά. 
    Να σημειώσουμε, βέβαια, πως η εν λόγω πρόταση έχει προεκλογική χροιά, καθώς το ερχόμενο φθινόπωρο διεξάγονται οι εκλογές για την καγκελαρία στη Γερμανία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου