Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Συριζοσέρνουν την χώρα…προς την καταστροφή.



Συριζοσέρνουν την χώρα…προς την καταστροφή.
Παναγιώτης Σπεντζούρης
  Το να επιδίδεσαι σε ανεξέλεγκτες ανοησίες,ενώ η πραγματικότητα και τα γεγονότα συνεχώς σε διαψεύδουν.... συριζοσέρνεσαι ...!!
    Το να εξαπατάς μοιράζωντας υποσχέσεις για πράγματα που αδυνατείς να πράξεις ή ακόμα και να κατανοήσεις... συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να έχεις αδύνατα ως ανύπαρκτα ελληνικά αντανακλαστικά, χλευάζωντας  οτιδήποτε Εθνικό.... συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να μετατρέπεις τις απόψεις σου,ανάλογα με τα εκάστοτε κομματικά σου συμφέροντα, δικαιολογώντατες αδιάντροπα,με τις βλακώδεις ιδεοληψίες σου...συριζοσέρνεσαι ...!!
    Το να κατηγορείς όλους τους άλλους,για συμπεριφορές και ενέργειες,που εσύ εφάρμοσες και εξέλιξες,σε όλη την πορεία σου διαχρονικά... συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να απορρίπτεις κάθε συνεργασία και συνενόηση με κάθε άλλον, ενώ παράλληλα να τον κατηγορείς ότι διαφωνεί με τους παραλογισμούς σου...συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να υπονομεύεις και να διαστρέφεις, το να παραπλανάς και να εξαπατάς, το να υπόσχεσαι και να εξαθλιώνεις.... συριζοσέρνεσαι ...!!
    Το να αδιαφορείς για τα πάντα, βάζοντας την υπογραφή σου, σε οτιδήποτε, προσποιούμενος τον διαπραγματευόμενο, προκειμένου να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου..... συριζοσέρνεσαι ...!!
    Το να αδιαφορείς για τους ανθρώπους,φορώντας το προσωπείο του αναντίρρητου "μεγολοανθρωπιστή"... συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να έχεις κάνει το ψέμμα πλέον,πρώτη φύση σου, μη διαχωρίζοντας το, από την τρέχουσα πραγματικότητα......  συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να κατηγορείς τους πάντες για τα δικά σου εγκλήματα, χωρίς ίχνος συνείδησης, προσποιούμενος τον αναμάρτητο..... συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να εκμεταλεύεσαι, ότι, τάχα πολεμούσες και αγωνιζόσουν να ανατρέψεις, συσσωρεύωντας εκατομμύρια παρουσιαζόμενος σαν "λαϊκός αγωνιστής"..... συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να αποδομείς καθημερινά την χώρα σου,πολεμώντας και καταστρέφοντας τις αρχές και αξίες της,που την κράτησαν όρθια μέχρι σήμερα... συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να εκμεταλεύεσαι τον πόνο δυστυχισμένων ανθρώπων, αδιαφορώντας για την τύχη τους, αλλά πολύ περισσότερο, για τους συμπατριώτες σου, πολλαπλασιάζοντας και διαχέοντας παντού γύρω μιζέρια μέσω του ιδανικού σου, της πολυπολιτισμικότητος.... συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να εξισώνεις την πάσης φύσεως ανθρώπινη ανωμαλία, πρός την φυσιολογική ζωή, με κίνδυνο να αλωθούν ψυχές και μυαλά νέων απροστάτευτων ανθρώπων.... συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να έχεις φυσική αντιπάθεια σε κάθε τι Ελληνοχριστιανικό, ενώ αντίθετα εκστασιάζεσαι πρός κάθε τι ισλαμοφασιστικό...συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να τολμάς να εκμεταλεύεσαι ακόμα και την θρησκευτική πίστη των συνανθρώπων σου, ενώ αρνείσαι απαξιώνοντας για σένα και την οικογένεια σου, και υποτιμώντας κάθε επαφή με το Θείο ... συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να αποδομείς ύπουλα και υποχθόνια, κάθε Εθνικό ιδανικό και να στηρίζεις κάθε προδοτική φωνή και διεκδίκηση... συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να διαστρέφεις την Ελληνική Ιστορία, παράδοση και οικογενειακές αρχές... συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να εξυψώνεις εξυμνώντας την μετριότητα και την κοπροσκυλοσίνη, του κάθε τεμπέλη, καθυβρίζοντας και υποτιμώντας την αριστεία, ανταμείβοντας διάφορους "καρανίκες"..... συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να φοράς παρωπίδες σαν μουλάρι, σε κάθε μορφή βίας και τρομοκρατίας, αποκλειστικά προερχόμενης, δεκαετίες τώρα, από τους χώρους που ανατράφηκαν όλοι οι σημερινοί κρατούντες, σπεύδοντες σε κάθε ευκαιρία να την υπερασπιστούν, λόγω και συγγενικών τους δεσμών.... συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να μολύνεις την διοίκηση του κράτους με ανθρώπους που μεγάλωσαν στο περιθώριο, μισώντας το, σε όλες τις μορφές του.... συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να κάνεις ότι μπορείς για να αποδομήσεις την Ελληνική Παιδεία, γνωρίζοντας πως βάλεις κατά των θεμελίων του Εθνους....συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να πλημμυρίζεις τον τόπο με ανθρώπους ψυχολογικά άρρωστους, αμόρφωτους και παντελώς ανίκανους, με σκοπό να προωθήσουν τις ψυχασθενείς ιδεοληψίες τους, με τις οποίες "παραμορφώθηκαν" από την πρώτη νεότητα τους, στα καταγώγεια  αντεθνικών οργανώσεων.... συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να κοιτάς τους ανθρώπους στα μάτια και χωρίς τσίπα, να επιδιώκεις να τους πείσεις, για οποιαδήποτε ανοησία, που φαντασιώνεσαι και σε εξυπηρετεί..... συριζοσέρνεσαι...!!
    Το να σου ζητάνε συνειδητοί ψεύτες  να παραβλέψεις τα ανήθικα ψέμματα με τα οποία άλωσαν την χώρα και την εξουσία, ζητώντας σου να τα θεωρήσεις "καλοπροαίρετες αυταταπάτες" κι εσύ να τους ακούς..... συριζοσέρνεσαι...!!
    Εκείνο που όμως γνωρίζουμε πλέον καλά (ακόμη κι αυτοί που αφελώς τους εμπιστεύθηκαν) είναι ότι με όλη αυτή την περιπέτεια της χώρας στον βούρκο της (δυστυχώς όχι πρώτης φοράς) αριστεράς....αυτή η κοκκινορόζ πανούκλα, όταν εισβάλει στο «σπίτι-πατρίδα» σου, με οποιαδήποτε μορφή της... φεύγει πολύ δύσκολα και με τεράστιο κόστος...  γιατί είναι master, στην υποδούλωση, εξαναγκασμό, καταπίεση,… ανθρώπων, καταστάσεων και συνειδήσεων.
    Αυτό στα υπόψιν, για τυχόν άλλους ηλιθίους πειραματισμούς στον μέλλον, με τους πάσης φύσεως αριστερούς τζιχαντισταρέους.
    Ας δούμε τώρα πως θα ξεμπλέξουμε από δαύτους τους ψυχανώμαλους  μαρξιστολενινιστές της Φιλοθέης και του Διονύσου,τους... τσιπροφλαμπουροκατρούγκαλους....
    Με την ευγενική επαιτεία κάτι «ποθενεσχικώς» δυστυχούντων συνανθρώπων μας, Τσακαλωτοσταθάκηδων…  που νυχθημερόν παλεύουν να μας συριζοσώσουν….  συριζοσέρνοντας μας….
    Γιατί, αν μη τι άλλο, όλοι αυτοί έχουν «όνειρο» για την χώρα…. όχι σαν τους προηγούμενους που είχαν…. απλά όραμα….!!
    Πρέπει  να καταλάβουμε, να μην υπολογίζουμε σε δημοκρατικές προθεσμίες και διαδικασίες, ώστε με κοινοβουλευτικώς ορθούς τρόπους, να απομακρυνθούν όλοι αυτοί, χωρίς πρώτα να ξεχαρβαλώσουν τα πάντα σε αυτό το τόπο.....
    Εχουμε να ζήσουμε τραγικές καταστάσεις πριν οριστικά απαλλαγούμε, από όλον αυτόν τον συρφετό, πάνω στην προσπάθεια τους, να διατηρήσουν καρφωμένα τα νύχια και τα δόντια τους,που έχουν ήδη μπήξει βαθειά, στον κορμό της Ελλάδος.
    Ωρα για απαλλαγή από τους συριζοσέρνοντες την χώρα.... πρός την καταστροφή.
    Καμία αυταπάτη δεν υπήρξε ποτέ στις ονειρώξεις όλων αυτών των σκερβελέδων…. παρά μόνο απλή και ξεκάθαρη απάτη…. με ποταμούς ψεμμάτων…
Υ.Γ. Το να θαυμάζονται και να κρεμώνται σε τοίχους υπουργείων από "δημόσιους λειτουργούς", καρκινώματα της ιστορίας, είναι δείκτης της  διάβρωσης που έχει συντελεσθεί και απαιτεί την άμεση απόρριψη των πάσης φύσεως κυβερνητικών "πολλάκηδων"... παλλακίδων και θεραπαινίδων, της άκρατης κρατικής συριζαίικης ηλιθιότητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου