Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Δείτε τι έδωσε σε άγνωστη που του πλήρωσε τον λογαριασμό σε σούπερ μάρκετ.Δείτε τι έδωσε σε άγνωστη που του πλήρωσε τον λογαριασμό σε σούπερ μάρκετ.
    Μία πελάτης «καλός Σαμαρίτης» πλήρωσε τον λογαριασμό άλλου πελάτη, ύψους £22 όταν αυτός ανακάλυψε ότι είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του. Όμως η Pamela Philip δεν ήξερε ότι ο άνθρωπος στον οποίο πλήρωνε τον λογαριασμό του σε ένα σούπερ μάρκετ της Tesco ήταν διάσημος ζωγράφος και θα την αντάμειβε αδρά.
    Μία εβδομάδα μετά την καλή της πράξη η Pamela δέχτηκε στο σπίτι της στο Stratford του Ανατολικού Λονδίνου ως δώρο ευγνωμοσύνης από τον διάσημο ζωγράφο Lee Hadwin, του οποίου είχε πληρώσει τον λογαριασμό στο σούπερ μάρκετ, έναν πίνακα ζωγραφικής, αξίας £7,850.
    Η Pamela τόνισε στην Sun πως θα πουλήσει τον πίνακα και τα μισά κέρδη θα τα προσφέρει για την ενίσχυση των ερευνών κατά του καρκίνου του μαστού.
    Αν τα ψώνια του ήταν £100 δεν θα μπορούσαν να τον βοηθήσω αλλά το ποσό των £22 μπορούσα με χαρά να το δώσω, αναφέρει η ίδια που τονίζει πως στην πραγματικότητα... βιαζόταν γιατί ήθελε να βρεθεί με έναν φίλο της και είχε αργήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου