Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Ο δουλέψας , του δουλέψαντος …κλπ



Ο δουλέψας , του δουλέψαντος …κλπ
Ηρακλής Βούλτσος
    Ο κ. ΥΕΘΑ στην Σύρο , με αφορμή την παραχώρηση του στρατοπέδου ( του οικοπέδου από την περιουσία του ήθελα να πώ ) στον Δήμο Ερμούπολης , με κροκοδείλια δάκρυα δήλωσε πως ο νόμος που πρίν λίγο είχε ψηφήσει για αύξηση του ΦΠΑ στο 24ο/ο είναι εγκληματικός και ολίγον αντισυνταγματικός . Άραγε ποιος δουλεύει ποιόν ; 
    Το εκ προ μελέτης έγκλημα με ‘’έφερε’’ στον Συριανό Γεώργιο Σουρή ο οποίος την 27 Αυγούστου 1894 , δηλαδή πρίν από 122 χρόνια στον Ρωμηό του είχε προνοήσει την κατάντια μας με το  διαχρονικό :
Φόρον εις το κατούρημα
και φόρον εις το κλάμα
φορολογούνται χωριστά
ή και τα δύο αντάμα ;
Όμως το εις την ύπαιθρον
λαμβάνον χώραν χέσιμον
τυγχάνει εξαιρέσιμον !
    Ευκαιρίας λοιπόν δοθείσης σας υπενθυμίζω και την απόφαση του εντιμότατου κ.κ. Υπουργού Παιδείας και ‘’’’δια βίου μάθησης ‘’’’ για κατάργηση των φασ…. παρελάσεων , της αντιπαιδαγωγικής και αντιθεολογικής πρωινής προσευχής στα σχολεία καθώς και την ‘’αποκατάσταση - δικαίωση ‘’ 2500 ‘’ εντίμων’’ υπαλλήλων δημοσίου που με πλαστά πτυχία είχαν ‘’υποκλέψει’’ θέσεις άλλων ‘’αφελών – κορόιδων ‘’ υποψηφίων (επιβραβεύοντας την παρανομία ) αντί να τους στείλει αδιάβαστους στα σπίτια τους και να ζητήσει πίσω τα  δεδουλευμένα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου