Κυριακή 29 Μαΐου 2016

‘’ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ’’



‘’ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ’’
Οι «Βραδιές Θεάτρου» ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2016 και απευθύνονται σε όλο το θεατρόφιλο κοινό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
    Πρόκειται για μια σειρά θεατρικών παραστάσεων, από αξιόλογους θιάσους και επιλεγμένα έργα, που θα παρουσιάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δύο ή τρεις παραστάσεις το μήνα, σε θεατρικές σκηνές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με ελεύθερη πάντα είσοδο για το κοινό.
Οι «Βραδιές Θεάτρου» συνεχίζονται επιτυχώς με την θεατρική παράσταση
«
Οι Γερμανοί Ξανάρχονται»
των Α. Σακελλάριου και Χ. Γιαννακόπουλου
από την Θεατρική Ομάδα Ωραιοκάστρου του Γιάννη Μαλλούχου
σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαλλούχου
Κυριακή 29 Μαΐου 2016 και ώρα 21:00
στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)
Λίγα λόγια για το έργο:
    Πρόκειται για μια σατιρική κωμωδία των αξέχαστων Α. Σακελλάριου – Χ. Γιαννακόπουλου όπου : ο Θόδωρος, ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης έχει απογοητευθεί και πικραθεί από τα εμφύλια πάθη που ταλανίζουν τη χώρα, ενώ ακόμα είναι νωπές οι μνήμες από την σκληρή τυραννική κατοχή των Γερμανών. Μια μέρα στον ύπνο του βλέπει πως οι Γερμανοί…ξανάρχονται και μαζί τους ο εφιάλτης που βιώσανε οι Έλληνες. Ξυπνώντας ανακουφίζεται, αλλά δείχνει και την πίκρα του για τον νέο εφιάλτη που ζει η χώρα με τον εμφύλιο σπαραγμό.
    Παίρνουν μέρος με την σειρά που εμφανίζονται οι ηθοποιοί:
Μαρία Ιωαννίδου, Κατερίνα Ναλμπάντη, Βασίλης Μπουλές, Ανδρέας Ρεβανόγλου, Γιώργος Αθανασιάδης, Θανάσης Τσάνταλης, Νίκος Απιδόπουλος, Ευδοξία Ορμανίδου, Γιάννης Μαλλούχος, Τούλα Κουτσοράκη, Βάλια Χρυσοχόου, Ευρώπη Μπότσογλου, Κατερίνα Σκουνάκη, Αλμπέρτο Σεβή, Πόπη Ευσταθίου.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαλλούχος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Παναγιώτα Καραθάνου
Σκηνικά: Αλμπέρτο Σεβή – Κάρεν
Μουσική Επένδυση: Μπάρυ Σεβή
Ραδιοφωνική Εκφώνηση: Ανδρέας Κοροβέσης
Αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται: τρόφιμα μακράς διάρκειας,χαρτικά – απορρυπαντικά – είδη προσωπικής υγιεινής
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΥΠΕΡ ΤΗΣ «ΑΡΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»
Η «ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» είναι μία ομάδα εθελοντών πολιτών που «υιοθετεί» άπορες οικογένειες και τις προσφέρει μηνιαίο πακέτο επιβίωσης και διαβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου