Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

6."Η δίκη μου πρώτη φορά ήταν στα 51"...

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ
6."Η δίκη μου πρώτη φορά ήταν στα 51"...
tanea.gr
    Με το στόμα ανοικτό – για δεύτερη φορά με τη γκάφα του Καρόλου με τον Πούτιν – έμεινε η Βρετανία μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα.
    Ήταν η εξομολόγηση μιας γλυκύτατης κυρίας, της Μαρίας Λουίζ Γουόρν, που είναι κοντά στα 60, και αποκάλυψε στην Daily Mail ότι η «πρώτη της φορά» - στον έρωτα και όχι στην κάλπη - ήταν στα 51 της χρόνια με τον τρίτο κατά σειρά άντρα της!
    Τον έλεγαν Τιμ, και μόλις είχε φθάσει η στιγμή να συμβεί το... μοιραίο μετά από μισό αιώνα, «έμεινε άναυδος ακούγοντας πως δεν είχα ξανακάνει σεξ!», λέει η Μαρία.
    «Μα αφού ήσουν δύο φορές παντρεμένη εδώ και 30 χρόνια, πώς γίνεται να είσαι παρθένα;» της είπε εκείνος όπως θυμάται η ίδια εκείνη τη σημαδιακή νύχτα του 2008. «Εμ,..έτυχε, μεγάλη ιστορία», του απάντησε η Μαρία που αν μη τι άλλο εκείνη τη νύχτα δεν πήγαν στράφι τα δαντελένια εσώρουχα που κάθε τρεις και λίγο αγόραζε για να δελεάσει τους συζύγους της.
    Η αλήθεια είναι ότι τον Τιμ δεν τον παντρεύτηκε, είχε δεσμό μαζί του. «Και με έκανε να νιώσω γυναίκα ακόμη και στα 51 μου», λέει η Μαρία στη Daily Mail. Το κατάλαβε αυτό το κρεβάτι, ο καναπές, ο πάγκος της κουζίνας ενώ μία φορά την πλήρωσε και το πλυντήριο. Έξι ώρες συνεχόμενου σεξ κάθε φορά δεν εξαντλούνται μόνο πάνω στο κρεβάτι, βαρετό, πιάνεσαι κιόλας.
    Κι αυτός όμως ο γάλλος γιατρός, εν τέλει την παράτησε την Μαρία, για κάποια άλλη. Αλλά η ίδια δεν του κρατά κακία. Από τα 20 της προσπαθούσε η κακομοίρα να έχει μια φυσιολογική μεταχείριση.
    Αλλά όλο κάτι πήγαινε στραβά. Με τον πρώτο της άντρα, η κακοδαιμονία ξεκίνησε ένα βράδυ που η νύχτα προμήνυε μεγάλο πάθος. Αυτός ήταν 32 τον έλεγαν Τζονόχι πως έχει κάποια σημασία – και στην εξοχή του Ντέβον, μόλις είχε σουρουπιάσει, και το νερό του ποταμού κελάρυζε, και μετά το φεγγάρι στραφτάλιζε στο νερό που κελάρυζε, και εγώ «ένιωθα σαν την νεράιδα του παραμυθιού έτοιμη να παραδοθώ….», της ήρθε περίοδος!
    Ξενέρωσε ο Τζιμ, ξενέρωσε και αυτή αλλά ο Τζιμ της είπε μη φοβάσαι έχουμε όλη τη ζωή μπροστά μας να κάνουμε σεξ αλλά όταν μετά από κάποιο καιρό η Μαρία του το υπενθύμισε ξανά, έφαγε σφαλιάρα και δεν ξανάνοιξε το στόμα της για αυτό το θέμα.
    Μετά, στα 25 της γνώρισε τον Κάρολο, που ήταν 47 και έμειναν μαζί για 26 χρόνια ώσπου παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 38 και εκείνος 60, το 1995. Ήταν μορφωμένος, λέει η Μαρία, με εξεζητημένους τρόπους.
    Ήξερε με τι πάει το χαβιάρι, τι σως να βάζει στα στρείδια ή τα μύδια, ήξερε το ένα ήξερε το άλλο και λάτρευε τις πολυτελείς σουίτες των ξενοδοχείων, με τα King κρεβάτια. «Ούτε και σε King κρεβάτι έγινε τίποτα Μαρία;»
    Πως… γύριζε πλευρό και κοιμόταν. Κάθε βράδυ επί 26 χρόνια που κράτησε «η σχέση μας». Και κάθε φορά που έφευγαν από τα πολυτελή Hotel σε Παρίσια, Νέες Υόρκες, κλπ., κλπ, η Μαρία μάζευε με θλίψη τα δαντελένια εσώρουχα στη βαλίτσα και επέστρεφε συνοφρυωμένη στην καταθλιπτική Αγγλία.
    Μέχρι που βρέθηκε εκείνος ο Γάλλος.. και μακάρι να μη βρισκόταν εκείνη που τον πήρε μακριά της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου