Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

7.ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

7.ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 
    Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συνάντηση μελών και φίλων του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου. Επεκράτησε ενθουσιασμός και όλοι δήλωσαν την αποφασιστικότητά τους  για εντατικοποίηση του αγώνα εν όψει των εκλογών του Μαΐου.
    Μας τίμησαν με την παρουσία τους η α’ αντιπρόεδρος του κόμματος κα Κωνσταντία Καλαμπαλίκα, το μέλος του ΑΠΣ κ.Νικόλαος  Καρακώστας, ο πρόεδρος της περιφ. Οργάνωσης Κεντρ. Μακεδονίας κ. Χρήστος Βενέτης,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Κουριαννίδης, εκπρόσωποι του «Εθνικού Μετώπου» και της «Κοινωνίας» καθώς και ο εκδότης-διευθυντής της εφημερίδας «Πατριωτική Εθνική Αντίσταση» κ. Διονύσιος Βουλγαρόπουλος.
    Μετά από μια σύντομη ανασκόπηση των δραστηριοτήτων της Οργάνωσης της Περιφ. Ενότητας Θεσσαλονίκης από τον κο Δημήτρη Βαλασίδη και τη συζήτηση για την προετοιμασία για τις προσεχείς ευρωπαϊκές και αυτοδιοικητικές εκλογές, η κα Αντιπρόεδρος αναφέρθηκε στις μελλοντικές εκδηλώσεις που αποφασιστήκαν  στο ΑΠΣ. Οι κυριότερες είναι:
           3/11  (Κυριακή) Διοργάνωση Ημερίδας στο ξενοδοχείο President με θέμα «Ευρωπαϊκή Ένωση- Ελλάδα» με διακεκριμένους Ακαδημαϊκούς.
          23/11 (Σάββατο) Διοργάνωση γενέθλιας συνεστίασης στην Αθήνα σε χώρο που θα αποφασισθεί.
           1/12 ( Κυριακή) Σύγκληση ΚΕ του κόμματος.
          Έναρξη τηλεοπτικών συνεντεύξεων (Contra Channel, On Alert, κλπ)
           Πολιτικές ομιλίες στις18/10 Τρίκαλα, 20/10 Αγρίνιο, 26/10 Κεφαλονιά, 10/11 Λαμία και στην συνέχεια στην Πάτρα, Αλεξανδρούπολη, Καλαμάτα και άλλες πόλεις.
           Μέχρι τέλος Οκτωβρίου έκδοση του 1ου τεύχος της Διμηνιαίας Εφημερίδας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ με νέα, σχόλια και απόψεις του κόμματος.
           Μέχρι 31/12 θα έχει ολοκληρωθεί η οργάνωση του κόμματος σε επίπεδο Περιφερειών, Περιφ. Ενοτήτων και, ει δυνατόν, μεγάλων Δήμων.
Δημήτρης Βαλασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου