Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

10.Ένας-ένας να παίρνουν σειρά: "Να περάσει ο Γιάννος", λέει ο εισαγγελέας

10.Ένας-ένας να παίρνουν σειρά: "Να περάσει ο Γιάννος", λέει ο εισαγγελέας.
Αυτό εννοούσε ο Τζιτζικώστας όταν μιλούσε για εγκληματική ομάδα; 
Πηγή: Σκάι
    Άλλος ένας στενός συνεργάτης του Σημίτη, ο οποίος κατά τα άλλα το παίζει "αθώα περιστερά" και έχει το θράσος να νουθετεί τον λαό που ο ίδιος κατέστρεψε!
    Πόρισμα από το ΣΔΟΕ, που αφορά τον έλεγχο περιουσιακής κατάστασης του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Γιάννου Παπαντωνίου, διαβιβάζεται σύμφωνα με πληροφορίες τις προσεχείς ημέρες στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΣΔΟΕ ερεύνησε το σύνολο της περιούσιας του πρώην υπουργού σε ακίνητα και λογαριασμούς, μετά απο εισαγγελική παραγγελιά της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου, η οποία διενεργεί έρευνα για σειρά εξοπλιστικών προγραμμάτων.
    Παράλληλα, οι αρμόδιες ανακριτικές αρχές ανοίγουν το φάκελο της υπόθεσης των υποβρύχιων και καλούν για την προσεχή Τρίτη σε απολογία τους
Αλέξανδρο Αβατάγγελο και Μιχαήλ Ματαντό, που θεωρούνται πρόσωπα κομβικής σημασίας για τη διακίνηση εκατομμυρίων ευρώ απο μίζες.
    Για την υπόθεση των υποβρύχιων και συγκεκριμένα για 2 συμβάσεις, που υπογράφηκαν επί
εποχής Τσοχατζοπουλου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις κατά 29 μη πολιτικών προσώπων, τα οποία αναμένεται να κληθούν σε απολογία το προσεχές διάστημα.
    Σήμερα εξάλλου προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών επί υπουργίας Τσοχατζόπουλος Ιωάννης Σμπώκος, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγόριες για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου