Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

6.Όποτε η δικαιοσύνη πάει να τυλίξει τον Σημίτη, νάσου τα παραμυθάκια για προεδρίες του ΟΗΕ, προεδρίες της Ελλάδας, ελιές και βότανα…

    Το κλασσικό παραμύθι που ξερνούν οι διαπλεκόμενοι, όποτε ο καταστροφέας έρχεται αντιμέτωπος με τις ευθύνες του. Η υπόθεση Τσουκάτου κρατιέται στο συρτάρι γιατί απλούστατα δεν θα πάει φυλακή ο Τσουκάτος, αλλά ο Σημίτης. Οι αποκαλύψεις για τα εγκλήματα Παπαντωνίου, θα οδηγήσουν στον Σημίτη.  Ρίξτε ένα παραμύθι για προεδρία μήπως και τον ξεπλύνουμε. Πιάνει το κόλπο, το κάναμε και το 2004 που λέγαμε τα φίδια για τον ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ και την διαγαλαξιακή.
    Σημίτης… for President; Ούτε γι’ αστείο! (του “κομαντάντε” Μάρκου Μουζάκη).
    Μπορεί μεν αυτό το θηριώδες μιντιακό διαπλεκόμενο σύστημα να… ξερογλείφεται με την επανάκαμψη του Σημίτη με αφορμή τις κεντροαριστερές ζυμώσεις και να ορέγεται νέους «υψηλούς» ρόλους για τον τέως, μα η πραγματικότητα λέει άλλα, εντελώς διαφορετικά!
    Κατ’ αρχήν ποιος ξέρει ποιοι συσχετισμοί θα υπάρχουν όταν έρθει η ώρα να εκλεγεί νέος Πρόεδρος; Έπειτα, ούτε μία στο εκατομμύριο δεν υπάρχει να στηριχτεί η υποψηφιότητά του ούτε απ’ τη Ν.Δ., διότι θα επακολουθήσει εσωκομματική επανάσταση και διότι το καραμανλικό στρατόπεδο θα εκραγεί στην κυριολεξία, ούτε φυσικά απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ και εδώ εξηγήσεις δεν χρειάζονται!
    Άρα, μπορεί να τον στηρίζουν διάφοροι ντερμπεντέρηδες των μίντια, αλλά δεν θα τον στηρίξουν πολιτικές δυνάμεις. Άλλο όνομα θα παίξει τότε. Με πολλές πιθανότητες…
Λέτε ο Μητσοτάκης ? Μικρός είναι, μόνο 95 ( ζωή να’χει )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου