Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

2.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΟ

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
2.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΟ
Το έστειλε ο Στέλιος Αγγελίδης
 

    Δημήτρης Μελάς, ο νεαρότερος Ελληνας που διακρίθηκε ποτέ στη διοργάνωση της Ολυμπιάδας των μαθηματικών!!! Και όμως, ο Σαμαράς δεν τον κάλεσε ποτέ να τον τιμήσει αλλά κάλεσε στο Μαξίμου να τιμήσει έναν λαθρομετανάστη που τον έκανε και Έλληνα παρανόμως, επειδή θα βάζει καλάθια στο αμερικάνικο NBA με μία αμερικάνικη ομάδα!!!!!!
    Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως και το δεύτερο αργυρό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα των μαθηματικών, κέρδισε επίσης ένα ελληνόπουλο ο Παναγιώτης Μισιακός, ενώ στη συλλογή της ελληνικής αποστολής προστέθηκαν και δύο χάλκινα μετάλλια του Γιώργου Βενιζέλου και του Νίκου Καλοσίδη από τη Θεσσαλονίκη. Επίσης, ο Φίλιππος Ιλαρίων από την Καστοριά τιμήθηκε με Εύφημη Μνεία.
    Ούτε ένα από τα παιδιά αυτά δεν φιλοτιμήθηκε η πρωθυπουργάρα μας να τιμήσει. Γιατί; Γιατί δεν ήταν μαύροι ούτε Μανικετοκούμπηδες αλλά πραγματικά ελληνόπουλα.... 
 

    Και ο Αντωνάκης χθες είπε πως όσοι εναντιώνονται στην πρόσκληση που έδωσε στον Μανικετοκούμπο, είναι νεοναζί ρατσιστές ακροδεξιοί!! Μάλιστα!!
    Ας είμαστε ότι θέλεις Αντωνάκη, εσύ είσαι όμως αποδεδειγμένα και προδότης και γραικύλος ανθέλληνας νεογενίτσαρος και αν νομίζεις πως θα τρώμε αμάσητες τις θεατρικές σου παραστάσεις για την επερχόμενη νέα κωλοτούμπα σου στο αντιρατσιστικό για να ευχαριστήσεις τον Βενιζέλο που σε κράτησε στην καρέκλα, είσαι πολύ, μα πάρα πολύ γελασμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου