Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠΕΘΑ.

ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ


 

4 σχόλια:

  1. Εχει ένα σωρό εγκαταλελειμμένα στρ/πεδα στην Αττική. Να πάνε να εγκαταστήσουν σε ένα από αυτά την παραπάνω εταιρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να το εγκαταστήσουν το Κέντρο Καινοτομίας σε ένα από τα υπέροχα κτίρια του ΤΑΤΟΪΟΥ, που είναι εντυπωσιακότατα κτίρια και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν με αποτέλεσμα να μαραζώνουν. Να μια καλή ευκαιρία να τα αξιοποιήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΓΟΣ Ν.ΝΑΟΥΜ
    ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ "ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ "ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ" ΚΑΤΕΧΩΡΗΣΑ -ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΑ- ΤΑ 5 ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ "ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ" ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΚΑΚ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ .ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ "ΦΛΟΓΟβόλο" ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΕ 5000 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΟΤΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΚΑΚ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΤΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 1000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Μετοχικό ταμείο Στρατού πριν από κάποιους μήνες μοίρασε στους Ταξίαρχους, Υποστράτηγους και Αντιστράτηγους αρκετά Ευρώ χωρίς να υπολογίσει τους Συνταγματάρχες και τους κατώτερους από τον Σχη βαθμούς, καθώς επίσης αύξησε και τα μερίδια (σε €) των παραπάνω τριών ανωτάτων βαθμών ενώ όλοι οι απόστρατοι είναι μέτοχοι, όλοι πλήρωναν και όλοι δικαιούνταν. Τα πήραν τα ευρώ (οι Ανώτατοι) και κανείς από αυτούς δεν έκανε μια δήλωση όπως: «Γιατί βρε παιδιά μόνο εμείς; Οι υπόλοιποι δεν είναι μέτοχοι ;» Τώρα ζητάνε την στήριξη από όλους. Ε, λοιπόν όχι. Δεν θα στείλω στήριξη στη διαβούλευση, τόσο εγώ όσο και πολλοί άλλοι αδικηθέντες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή