Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/7/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/7/2019)
   Καινούριο κοσκινάκι μου, και πού να σε κρεμάσω…. «Κουνήθηκε» λιγάκι η Αθήνα, και βρήκαν δουλειά τα ΜΜΕ, να μεταδίδουν άχρηστες λεπτομέρειες. Το καλό είναι πως δεν υπάρχουν θύματα, και οι ζημιές είναι αμελητέες. Όμως, εντάξει, ΦΤΑΝΕΙ! Τα είπαμε, αρκετά μέχρι εδώ. ΦΤΑΝΕΙ! Εάν τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά ( που ευτυχώς δεν ήταν )  θα το γιόρταζαν για ένα εξάμηνο; Έλεος, πιά!
------------------------------------------------
   Μια απορία. Αφού η κ. Γερασιμίδου, λογω υποχρεώσεων εργασίας, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του βουλευτή, γιατί έβαλε υποψηφιότητα;; Για το «ονόρε» που λένε; Σίγουρα, όχι για τα λεφτά, αφού το ΚΚΕ «κατάσχει» σχεδόν όλη την βουλευτική αποζημίωση.
------------------------------------------------
    Με λίγα λόγια, και χωρίς φανατισμούς, μπορούμε να περιγράψουμε την επικράτηση της ΝΔ στις εκλογές: «ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ, ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ» Και αυτό, γιατί με καμία δύναμη δεν μας εκφράζει η διαφαινόμενη ( και ομολογούμενη) πολιτική σε θέματα που εμείς τουλάχιστον, τα έχουμε ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. Και αναφέρομαι στο Μακεδονικό κυρίως, αλλά και σε άλλα…. Δεν περιμέναμε χαϊρι από τη ΝΔ. Απλώς, είχαμε την ελπίδα, πως δεν θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Πράγμα, για το οποίο προσωπικά, αμφιβάλλω.
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου