Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (25/7/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (25/7/2019)
   Δυστυχώς, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να αλλάξουν, για να εξαλειφθούν οι «ερασιτεχνισμοί» ( με την κακή έννοια ) της «πρώτης φοράς αριστερά» ( …και τελευταίας, ας ελπίσουμε… ). Μέχρι στιγμής, φαίνεται να υπάρχει η πρόθεση, όμως τα δύσκολα θα αρχίσουν από την στιγμή που καθοδηγούμενα και χειραγωγούμενα κοπρόσκυλα θα αρχίσουν τις διαμαρτυρίες με απεργίες, πορείες, καταλήψεις και άλλα «πλέρια δημοκρατικά» τερτίπια. Και γενικώς, οι κυβερνήσεις που είναι ή τείνουν προς τα δεξιά, συνήθως στο παρελθόν υπέκυπταν στις πιέσεις, ένας Θεός ξέρει το «γιατί». Ελπίζω, αταλάντευτοι να συνεχίσουν όπως ξεκίνησαν, γράφοντας στα «παλαιότερα των υποδημάτων τους»  ( ..για να μην πώ τίποτα άλλο.. ) όποιες υποκινούμενες αντιδράσεις, Άλλωστε, εάν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν κάνεις!
------------------------------------------------
    Ελπίζω να δούμε, την σκλήρυνση των ενεργειών μας για την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών, τους οποίους η Τουρκία διευκολύνει με όλους τους τρόπους να περάσουν στην Ελλάδα, και κατ’ επέκταση στην ΕΕ. Πάνε για την ΕΕ, αλλά μένουν στην Ελλάδα, αφού στην ΕΕ δεν τους δέχονται! Φανερό πού οδηγεί αυτό…. Δόξα τω Θεώ, και στρατό έχουμε για τα χερσαία σύνορά μας, και ναυτικό για τα θαλασινά. Εάν κάποιοι «αλληλέγγυοι» και κάποιες ΜΚΟ αρχίσουν να αλυχτούν, έ, άσε τους να αλυχτούν! Το θέμα είναι πλέον ΕΘΝΙΚΟ, και ελπίζω αυτό να το συνειδητοποιήσουμε πλέον.
------------------------------------------------
    Αποδεικνύεται περίτρανα για ακόμα μία φορά, πως ο μοναδικός οργανισμός στην Ελλάδα που ενεργεί έγκαιρα και αποτελεσματικά, είναι οι ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Παράδειγμα, η αποκατάσταση των πάρα πολύ μεγάλων ζημιών λόγω της θεομηνίας, στο ΚΑΑΥ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ, και η ταχύτητα και αποτελεσματικότητα αντιμετωπίσεώς τους.
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου