Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/10/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/10/2018)
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την ΠΟΛΗ ΜΑΣ σήμερα! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, παρά τα σύνεφα που σκεπάζουν τον ουρανό της Μακεδονίας, λόγω της προδοτικής συμφωνίας με τους γυφτοπρόξενους που υπέγραψε η αριστερή κυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας, υλοποιώντας τις διεθνιστικές της ιδεοληψίες. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
--------------------------------------------------------
    Αναρωτιέται ο φίλος αρθρογράφος, γιατί η 26η Οκτωβρίου δεν έχει καθιερωθεί σαν Πανελλήνια Εθνική Επέτειο, αλλά παραμένει τοπικού χαρακτήρα. Δεν θα έπρεπε να αναρωτιέται, αφού  την απάντηση στο ερώτημά του την δίνει το γεγονός πως δεν υπάρχει στην Αθήνα άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Προτιμουν να έχουν αγάλματα του δημαγωγού της αρχαιότητας, του Δημοσθένη, αλλά όχι του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Και μην αναρωτιέστε για οτιδήποτε. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!
--------------------------------------------------------
    Έχουμε όσα έχουμε, έχουμε και τους λαθρομετανάστες ΝΑ ΤΟΛΜΟΥΝ (!!!!!) να καταλαμβάνουν την Εθνική Οδό, διακόπτοντας  την κυκλοφορία!!!! Θράσος απύθμενο! Και οι υπεύθυνοι για την… τάξη, κάθονται και τους «θυμιάζουν»! «Μπαγλαρώστε» τους, ρε, και στείλτε τους από εκεί που ήρθαν, και ακόμα παραπέρα. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Και αυτά που τους δίνουμε, πολύ τους είναι. Να πάνε στην πατρίδα τους και να διεκδικήσουν εκεί με όποιο τρόπο θέλουν, ό τι θέλουν. ΟΧΙ ΕΔΩ! Θα πεί κάποιος, πως εάν φύγουν, θα σταματήσουν οι «μπίζνες» της ντροπής. Έ, θα έχει δίκιο!
--------------------------------------------------------
    Άντε, περιμένουμε τα αναδρομικά! ( Για την ακρίβεια, την επιστροφή αυτών που μας έκλεψαν! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου