Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (25/10/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (25/10/2018)
    ΕΚΕΙ! ΕΚΕΙ! ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ! Επιτέλους, ο περιβόητος Γιάννος με την «Παγώνα» του μπήκαν φυλακή! Προς το παρόν, φυσικά… Προφυλάκιση, αφού δεν καταδικάστηκε ακόμα. Ύποπτος φυγής.. Μα φυσικά ύποπτος φυγής. Τι να κάνει εδώ στην Ελλάδα, αφού «έφαγε» τον αγλέορα στο ΥΠΕΘΑ. Φαίνεται πως το έχει το υπουργείο, όποιοι το αναλαμβάνουν να «τα παίρνουν» χοντρά! Και ο Άκης «μας» τα ίδια δεν έκανε; Και ύστερα σου λένε… ανεπάγγελτοι. Λάθος, επαγγελματίες είναι . Επαγγελματίες απατεώνες και κλέφτες! Όμως, άντε και καταδικάστηκε σε όσα χρόνια φυλακή θέλετε. Και τι έγινε; Σε 5-6 χρόνια, είτε σαν…. «ανάπηρος» είτε για άλλο λόγο, θα είναι έξω και θα απολαμβάνει «εις υγείαν των κορόϊδων» τους… κόπους του! Το ίδιο δεν έγινε και με τον Άκη; Το ιδιο δεν έγινε και με τον «Βασίλη τον γρήγορο»; Και όχι μόνο με αυτούς. Τον «αρχηγό» τους τον «κινέζο» γιατί δεν τον μάντρωσαν ακόμα; Ήταν πιο έξυπνος και μπόρεσε και κρύφτηκε σαν το «θείο βρέφος»;
--------------------------------------------------------
    Την ώρα που μάζευαν νεκρούς με τις σακκούλες στο Μάτι, σήμερα, την εποχή της επικοινωνίας και των κινητών τηλεφώνων, οι «αρμόδιοι» έκαναν συβούλιο, χωρίς να ξέρουν για νεκρούς! Τι είδους συμπεριφορά και πρακτική είναι αυτή, δεν την καταλαβαίνω! Γιατί κρύβονται σαν τον ελέφαντα πίσω από το δένδρο;
--------------------------------------------------------
    Τα «μεμέτια» αποθρασύνθηκαν εντελώς! Νομίζουν πως «δρυός πεσούσης πάς ανήρ ξυλεύεται» Όμως, ακόμα και τώρα, ακόμα και μετά 10 χρόνια φθοράς και δυστυχίας, η συγκεκριμένη δρύς ΕΧΕΙ ΒΑΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ! Φαίνεται δεν έμαθαν τίποτα από την ιστορία, την οποία όμως και εμείς την ξεχάσαμε. Τέτοιες μέρες…. ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ!... ΣΑΝ ΑΝΤΙ-ΜΕΘΑΥΡΙΟ!
--------------------------------------------------------
    Σύμφωνα με το νόμο που κυοφορούν τα «συντρόφια», μπορεί κάποιο όργανο της πολιτείας να έρθει ή να σε καλέσει και να σε ρωτήσει πόσα λεφτά έχεις ( εκτός τράπεζας, γιατι εκείνα τα ξέρουν και μπορούν να τα «κοινωνικοποιήσουν» εύκολα… ) και πόσα τιμαλφή ( κοσμήματα, κειμήλια κτλ) . Και πρέπει , λέει, να τους απαντήσεις! Έ, ας έρθουν και σε εμένα, και θα δείτε «απάντηση» που θα πάρουν! Όχι πως έχω και τίποτα δηλαδή, αλλά αυτό είναι απαράδεκτο. Το λένε και οι Νομικές – Δικαστικές επιτροπές!
--------------------------------------------------------
    Τελικά, τα λεφτά των Αμερικανών και των Γερμανών κατάφεραν να διαλύσουν το VMRO-DPMNE στα Σκόπια! Επόμενο δεν ήταν; Και αναμενόμενο…. 2.000.000 ευρώ το κομάτι! Για τους γυφτοπρόξενους, πολλά. Για τους «συμμάχους και φίλους» μας, σταγόνα στον ωκεανό! Τέρμα οι βόμβες που σε έθαβαν στα ερείπια. Τώρα σε «θάβουν» στα ευρώ!
--------------------------------------------------------
    Άντε, περιμένουμε τα αναδρομικά! ( Για την ακρίβεια, την επιστροφή αυτών που μας έκλεψαν! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου